Date companie
 
 
 
 

Peste zece mii de tineri isi petrec vacanta de 1 Mai la Vama Veche

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vacanta, vama, tineri, MAI, veche
 

 

Vama Veche este asediata de mii de tineri hotarati sa foloseasca fiecare minute din vacanta de 1 Mai, pentru a se distra la maximum. Aglomeratia face parte din farmecul locului, iar concertele in aer liber si focurile de tabara completeaza atmosfera.

AMBIANTA "Vara asta am sa ma indragostesc..."

10 mii de tineri au venit de la întâlnirea cu nisipul, valurile, muzica si libertatea care au consacrat Vama Veche.

VOX "- Spune-mi cati ani ai si daca esti pentru prima data in Vama Veche. - 25 si vin de fiecare data. - Ti-ai gasit pereche? - Nu. Decamdata nu."

La spiritul nonconformist al plajei s-au adaptat si strãinii, care s-au îndestulat, fãrã fasoane, cu mititei si porumb fiert.

AMBIANTÃ "Sagapamos Vama Veche"

VOX "Acest gen de lucruri sunt interzise în Franta, pentru cã a face o petrecere, a bea pe plajã este interzis si de aceea ne bucurãm mult cã suntem aici."

VOX "Este un loc minunat, aveti femei minunate, cele mai tari petreceri, de aceea este locul în care trebuie sã fii."

Aventura Vama Veche se va incheia marti seara.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Cozi kilometrice la vămile din vestul țării ( 25 Mai 2021 )

  Forfotă mare în Vama Borș, în această dimineață! Camionagiii au așteptat ore bune pentru a trece frontiera, timp în care coloana de mașini de mare tonaj s-a întins pe mai bine de 5 kilometri.

 • În Portul Constanța, containere cu deșeuri ilegal aduse în România ( 12 Mai 2021 )

  Deșeuri din Occident, aduse ilegal în România! Sute de tone de gunoaie sosite din Germania si care ar fi trebuit sa ajungă la o firmă din județul Prahova au fost găsite în 25 de containere, în portul Constanța.

 • Containere cu deșeuri periculoase, depistate în Portul Agigea ( 9 Aprilie 2021 )

  Anchetă în cazul containerelor cu deșeuri nereciclabile provenite din Belgia, descoperite în Portul Constanța, Sud Agigea! Echipele de control de la Poliția de Frontieră, Vamă și Garda de Merdiu...

 • Unele grădinițe pot organiza activități pe durata vacanței ( 6 Aprilie 2021 )

  Anumite grădinițe din sistemul de educație vor funcționa și pe perioada vacanței de primăvară, cu avizul direcțiilor de sănătate publică! Anunțul a fost făcut de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2