Date companie
 
 
 
 

Petrecere cu fast, la Mioveni, în memoria lui Elvis Presley

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fani, elvis, mioveni, sarbatorit
 

Spiritul lui Elvis Presley și-a făcut simțită prezența, și anul acesta, la Mioveni, acolo unde fanii regelui rock'n'roll-ului au sărbătorit, sâmbătă noapte, 76 de ani de la nașterea idolului lor. La petrecerea găzduită de fan clubul din Argeș au participat iubitori ai muzicii lui Elvis din întreaga țară. Nu au lipsit tortul și recitalul lui Elvis de Mioveni.

AMBIANTÃ (fragment interpretare, Elvis de Mioveni)

VOX "- Excelent ne simtim. - Ati venit special pentru Elvis? - Da. Special. Ne cunoasteam mai de mult si întotdeauna participãm la evenimentele organizate cu ocazia nasterii lui Elvis."

VOX "- Astãzi e ziua lui si ar trebui sã-l sãrbãtorim asa cum se cuvine. - Stiti sã dansati pe muzica lui? - Încercãm."

VOX "- Superb. - Si melodiile lui îti plac? - Da, da. Foarte frumoase."

Fondatorul fanclubului "Elvis Presley" este Valentin Mogoașă, cunoscut ca Elvis de Mioveni. Acesta a demonstrat că nu se pricepe doar la muzică, ci și la bucătărie, după ce a creat cu propriile mâini tortul cu chipul lui Elvis.

AMBIANTÃ (este adus tortul cu chipul lui Elvis, aplauze) "La multi ani, Elvis! Sã-i multumim cã este aici la noi la Mioveni."

VALENTIN MOGOAȘĂ, Elvis de Mioveni "Am muncit douã zile la bucãtãria clubului, pentru cã nicio cofetãrie nu si-a asumat rãspunderea de a face un tort, asa cã a trebuit sã stau toatã noaptea sã-l termin."

Iubitorii lui Elvis se vor reîntâlni la Mioveni pe 16 august, dată la care este comemorată dispariția lui Elvis Presley.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Angajații uzinelor Dacia și Ford, în șomaj tehnic ( 3 Iunie 2020 )

  Uzina Dacia trimite din nou angajați în șomaj tehnic. 1.100 de angajați ai uzinei din Mioveni intră în șomaj tehnic, până în 30 iunie. Conducerea unității economice a luat această decizie din cauza penuriei de comenzi.

 • Ploile torențiale, furtunile și grindina au făcut prăpăd ( 21 Mai 2017 )

  Vremea neprielnică a provocat probleme mari în nordul țării! Ploaia torențială și grindina au făcut prăpad în Baia Mare, Sighetu Marmației și Vadu Izei. Drumurile și străzile s-au transformat în canale navigabile...

 • Accident mortal în județul Argeș, la Mioveni ( 23 Iulie 2016 )

  Accident mortal la intrarea în Mioveni, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată! Două persoane și-au pierdut viața, iar alte 9 au fost rănite în urma coliziunii dintre un automobil și un microbuz. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a intrat cu mașina pe contrasens cu peste 100 de kilometri la oră.

 • Explozie puternică în Mioveni ( 14 Februarie 2015 )

  Explozie într-un apartament din Mioveni. Un bărbat a suferit arsuri si a fost dus la spital, iar locatarii au fost evacuați. Oamenii au fost treziti de un zgomot puternic si au intrat în panica. Suflul exploziei a smuls pur si simplu usa locuintei din perete. Deflagratia ar fi fost provocata de o acumulare de gaze.

 • Omul care a împlinit un secol de viață, trăit în cumpătare, cinste și muncă ( 20 Iulie 2014 )

  A traversat trei regimuri, a luptat în război și a muncit zi de zi, întreaga viață! Vorbim despre cel mai vârstnic locuitor din localitatea Breznița de Ocol, județul Mehedinți. Gheorghe Ștefan a împlinit 100 de ani, și, cu ocazia centenarului, a fost sărbătorit de familie, autorități și reprezentanții Asociației Veteranilor de Război. În semn de cinstire, omului, considerat de toți cei care-l cunosc, drept un model de viață...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2