Date companie
 
 
 
 

Petreceri de Sf. Ion, în instituții

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sfantul, ion, munca, colegi, prajituri, bomboane, institutii, suc, sarbatoriti
 

Două milioane de Ioni și Ioane și-au sărbătorit ziua numelui. Pe mulți dintre ei, Sfântul Ioan i-a prins la muncă, așa că și-au servit colegii cu prăjituri, bomboane de ciocolată și suc.

AMBIANȚĂ "Ioane și tu la multi ani, e al doilea Ion de aici din incapere, care e tot la munca."

Unul dintre sărbătoriți, șeful Administrației Piețelor din Sectorul 2, și-a servit colegii cu dulciuri, dar le-a făcut și o promisiune.

DANIEL ION POPESCU, director general, Administrația Piețelor Sector 2 "Sfârșitul programului o să ciocnim toți un pahar de șampanie."

Și în birourile Direcției de Taxe și Impozite s-au găsit sărbătoriți.

IOANA IONESCU, contabil, Direcție Taxe și Impozite Sector 6 "Ca in fiecare an sarbatoresc prin munca. Nu prea pot la servici sa ma desfasor, dar dupa program cu colegii, iesim la un suc la o pizza."

Nu toți au avut, însă, parte de flori și atenții la birou. Pe unii, ziua numelui i-a prins pe teren.

IOAN ZIMBRAN, vatman "- Cam cate onomastice ati prins, așa, de-a lungul anilor, la munca? - Mai mult de jumãtate. Deci din cei 18 ani, mai mult de jumãtate."

ION OPREA, șofer R.A.T.B. "- Cum v-ati petrecut onomastica? - Prin munca, la munca! - Nu v-ati luat o bucatica de cozonac, ceva pe drum? - Am avut, am avut! Le-am mancat la pauza de masa."

Datele oficiale aratã cã, din totalul celor douã milioane de români care poartã numele Sfantului Ioan Botezatorul, peste un milion și jumãtate sunt bãrbați, iar restul femei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2