Date companie
 
 
 
 

Pilotul Petre Lazãr a murit carbonizat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pilot, avion, impact
 

Pilotul avionului prãbusit în Prahova nu a murit în momentul impactului cu solul. El a fost carbonizat dupã ce aeronava a explodat. Este concluzia medicilor legisti in urma autopsiei. Anchetatorii continuã cercetãrile pentru a afla de ce a atins aparatul de zbor firele de înaltã tensiune.

VASILE DRAGHICI, sef SML Prahova: "S-a efectuat autopsia pilotului decedat în accidental aviatic, cauza morþii fiind carbonizarea."

Petre Lazar avea 3.800 de ore de zbor si era un pilot cu înclinatii tehnice extraordinare.

VICTOR BERCA, comandor în rezervã: "Nu pot sã-mi dau seama ce a fost acolo. Nu pot pentru cã eu stiu cum zbura Petricã. Un as si în faze din astea mor cei buni. Asii mor în faze din astea care nu se pot explica."

VOX: "Un om exceptional ne saluta de câte ori ne vedea, respectuos. Ce sã vã mai spun."

VOX vecin: "La 2800 de ore, hai sã împãrþim la câti ani ar fi zburat consecutiv. (...) Chiar ca o personalitate a fost."

Sicriul cu trupul pilotului a fost dus la capela bisericii Sfintii Petru si Pavel din Bacãu. Petru Lazãr si-a pierdut viata în timpul unor exercitii de acrobatie aerianã organizate pe aerodromul din Bãnesti, unde participa la un miting aviatic. Avionul s-a prãbusit duminicã pe un câmp din judetul Prahova.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2