Date companie
 
 
 
 

Pistă pumptrack, inaugurată în Sectorul 6

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iulie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Pista biciclete sector 6
 

Pistă pumptrack, inaugurată în cartierul Brâncuși din Sectorul 6 al Capitalei! Pe pista specială cu lungimea de 42 de metri se poate rula atât cu biciclete, cât și cu skateboard-uri, role și trotinete. Chiar de la inaugurare, copiii s-au arătat foarte încântați de proiectul Asociației Zi de Bine, realizat de Primăria Sectorului 6.

"Am avut o surpriză foarte bună pentru că a fost un loc unde putem să facem și noi scheme și să nu ne mai certe lumea că mergem prea tare prin parc."

"Mi se pare foarte ok având în vedere că nu prea avem skateuri în sectorul 6 și e o adiție destul de bună pentru parc pentru că stau și pe lângă și pot să ajung destul de repede. În schimb e îngust și am căzut de vreo două trei ori pentru că era îngust dar în rest e ok. "

CIPRIAN CIUCU, primar, Sectorul 6

"De mai mult timp căutăm soluții pentru a face amenajări și pentru adolescenți, pentru tineri, de multe ori ei sunt uitați în proiectarea urbană, astfel încât propunerea celor de la "Zi de Bine" a venit într-un moment oportun, le mulțumesc pentru asta și ne lăsăm inspirați. Mai departe în amenajările noastre vom include și astfel de elemente de mobilier urban și de piste.

În perioada următoare, Primăria Sectorului 6 caută soluții pentru a face locuri de petrecere a timpului liber și pentru tinerele fete, pentru adolescente, adaptate nevoilor lor.


Pistă pumptrack, inaugurată în Sectorul 6

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2