Date companie
 
 
 
 

Planuri pentru Gara de Nord

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Modernizare Gara de Nord
 

Gara de Nord, modernizată total la 150 de ani de la înființare! CFR SA și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au transmis că documentația pentru licitația contractului de proiectare și execuție destinat primei faze de modernizare a Gării de Nord a fost depusă în Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

RALUCA ALEXE, reporter

”Prin această investiție de peste 471 de milioane de lei se urmărește transformarea Gării de Nord într-un punct multimondial modern, dar și într-o zonă comercială atractivă a Capitalei.”

”Ar fi chiar foarte bine pentru că gara are 100 și ceva de ani și are nevoie de modernizare. Vedeți și dumneavoastră cum arată.”

”E un lucru perfect. Se așteaptă de foarte mult timp. După părerea mea, e cea mai urâtă gară a unei capitale europene.”

”Să dea Domnul să se modernizeze, ar fi normal. Mi se pare normal, după atâtția ani.”

Lucrările vizează inclusiv amenajarea spațiilor destinate serviciilor pentru călători, asigurarea facilităților pentru persoanele cu dizabilități, crearea unor spații verzi centrale, dar și a unei zone moderne de așteptare și de petrecere a timpului pentru persoanele aflate în tranzit. Autoritățile își mai propun și montarea unor sisteme noi de ventilație și de încălzire și modernizarea sistemului de iluminat.


Planuri pentru Gara de Nord

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2