Date companie
 
 
 
 

Politicienii au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politicieni, flori
 

Flori de toate culorile politice, pentru doamne! De 8 martie, politicienii au părăsit sălile de ședințe și au ieșit în parc să ofere flori și mărțișoare reprezentantelor sexului frumos. Tinerii din PMP, în frunte cu președintele organizației sector 6, Ștefan Florescu, au marcat Ziua Femeii, dăruind peste 2500 de flori doamnelor și domnișoarelor.

AMBIANȚĂ

Nici tinerii din ALDE nu au ratat ocazia de a felicita reprezentantele sexului frumos.

AMBIANTA

Rețele de socializare au găzduit și ele o serie de mesaje din partea partidelor politice, care nu au pierdut prilejul de a le felicita pe alegătoare.


Politicienii au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Gimnastele de aur, întâmpinate cu aplauze și flori, la revenirea în țară ( 22 Decembrie 2020 )

  Gimnastele de aur ale României au revenit în țară, încununate de laurii câștigați la Campionatele Europene de gimnastică artistică feminină de la Mersin din Turcia. Gimnastele Ana Bărbosu și Iulia Trestianu, legitimate...

 • Vânzătorii ambulanți nu țin cont de măsurile impuse de autorități ( 5 Aprilie 2020 )

  În plină pandemie de COVID-19, când autoritățile ne spun să stăm în casă și să respectăm restricțiile impuse prin ordonanțele militare, vânzătorii ambulanți își continuă activitatea nestingheriți, vânzând flori la semafor pe bulevardele din Capitală. 

 • ”Flori de ie” de Ziua Unirii, la Iași ( 24 Ianuarie 2017 )

  Unirea, sărbătorită cu "Flori de ie", la Iași! Peste 150 de costume tradiționale românești unice pot fi admirate la expoziția amenajată în Sala Voievozilor din Palatul Culturii. Vizitatorii pot vedea ii și veșminte populare din toate colțurile țării. Modelele sunt vechi de sute de ani și fiecare are propria-i poveste.

 • Klaus Iohannis, față în față cu diplomații ( 31 August 2016 )

  Întâlnire între președintele Klaus Iohannis și reprezentanții diplomației românești, la Palatul Cotroceni! În discursul susținut la întâlnirea cu diplomați, șeful statului le-a spus acestora că au datoria de a pregăti ”cu prioritate și în detaliu” alegerile parlamenatare din străinătate, astfel încât să nu fie restrânse...

 • Afacerile cu flori, atractive pentru legumicultorii din Ialomița ( 17 Aprilie 2016 )

  Cultivarea florilor bate legumicultura! Atrași de câștig, mulți legumicultori din județul Ialomița s-au reprofilat pe cultivarea mușcatelor, panseluțelor sau begoniilor. Unii s-au reprofilat total, alții cultivă în paralel răsaduri de legume și flori. Oamenii spun că floricelele se vând mult mai bine decât răsadurile de ardei, vinete sau roșii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2