Date companie
 
 
 
 

Vânzătorii ambulanți nu țin cont de măsurile impuse de autorități

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : flori, covid-19
 

În plină pandemie de COVID-19, când autoritățile ne spun să stăm în casă și să respectăm restricțiile impuse prin ordonanțele militare, vânzătorii ambulanți își continuă activitatea nestingheriți, vânzând flori la semafor pe bulevardele din Capitală. O echipă a redacției Național TV a surprins o astfel de scenă chiar în centrul Municipiului București, pe splaiul Unirii. Cei mai mulți dintre șoferi nu s-au arătat interesați de florile vânzătorului, dar câteva persoane s-au încumetat, totuși, să îi cumpere produsele. Contactați de către redacția Național TV, purtătorii de cuvânt ai Poliției Capitalei nu au oferit un punct de vedere timp de 24 de ore, cu privire la situația prezentată.

 

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Gimnastele de aur, întâmpinate cu aplauze și flori, la revenirea în țară ( 22 Decembrie 2020 )

  Gimnastele de aur ale României au revenit în țară, încununate de laurii câștigați la Campionatele Europene de gimnastică artistică feminină de la Mersin din Turcia. Gimnastele Ana Bărbosu și Iulia Trestianu, legitimate...

 • Trotuarele, spațiile verzi și scările de bloc, dezinfectate ( 30 Martie 2020 )

  Organizația Mondială a Sănătății a recomandat folosirea detergenților convenționali pentru curățarea drumurilor, cu evitarea producerii de praf și aerosoli. În București a început dezinfectarea străzilor, a spațiilor verzi și a scărilor de bloc. Am mers în sectorul 6 să vedem ce măsuri au fost luate, în contextul pandemiei de COVID-19.

 • Politicienii au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor ( 8 Martie 2020 )

  Flori de toate culorile politice, pentru doamne! De 8 martie, politicienii au părăsit sălile de ședințe și au ieșit în parc să ofere flori și mărțișoare reprezentantelor sexului frumos. Tinerii din PMP, în frunte cu președintele organizației sector 6, Ștefan Florescu, au marcat Ziua Femeii, dăruind peste 2500 de flori doamnelor și domnișoarelor.

 • ”Flori de ie” de Ziua Unirii, la Iași ( 24 Ianuarie 2017 )

  Unirea, sărbătorită cu "Flori de ie", la Iași! Peste 150 de costume tradiționale românești unice pot fi admirate la expoziția amenajată în Sala Voievozilor din Palatul Culturii. Vizitatorii pot vedea ii și veșminte populare din toate colțurile țării. Modelele sunt vechi de sute de ani și fiecare are propria-i poveste.

 • Afacerile cu flori, atractive pentru legumicultorii din Ialomița ( 17 Aprilie 2016 )

  Cultivarea florilor bate legumicultura! Atrași de câștig, mulți legumicultori din județul Ialomița s-au reprofilat pe cultivarea mușcatelor, panseluțelor sau begoniilor. Unii s-au reprofilat total, alții cultivă în paralel răsaduri de legume și flori. Oamenii spun că floricelele se vând mult mai bine decât răsadurile de ardei, vinete sau roșii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2