Date companie
 
 
 
 

Polițist găsit spânzurat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politist, spanzurat
 

Caz șocant în Brașov. Un polițist a fost găsit spânzurat de un copac, pe un bulevard din oraș. Se pare că acesta s-ar fi sinucis din cauza problemelor pe care le avea cu legea. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de un trecător, la câteva ore de la comiterea gestului sinucigaș. Familia și cunoscuții săi sunt îngroziți, mai ales că abia devenise tată pentru a doua oară.

VOX mătușă: "Băiat de 39 de ani, vă dați seama. Cu copil mic de două săptămâni. A fost la chef aseară, la o pensionare, deci vesel."

Oamenii legii nu au descoperit niciun bilet de adio. Se pare totuși că bărbatul și-ar sunat un cumnat să-l roage să-i facă o înmormântare frumoasă.

VOX procuror: "Din ce avem noi până acum date în dosar nu a lăsat un bilet scris."

Un posibil motiv pentru gestul extrem ar fi problemele cu legea. Polițistul ar fi aflat recent că va fi trimis în judecată pentru că anul trecut a fost prins beat la volan. Până în 2015, bărbatul a lucrat la Poliția Municipală Brașov, fiind detașat la cerere la Poliția Transporturi. El era căsătorit a doua oară și mai avea o fetiță de 10 ani, din prima căsnicie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2