Date companie
 
 
 
 

Postul de televiziune Favorit TV a împlinit 16 ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Decembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Favorit TV, aniversare
 

Zi de sărbătoare în familia Centrului Național Media! Postul de televiziune Favorit TV, adresat iubitorilor de muzică populară românească, împlinește, astăzi, 16 ani! Încă de la debut, televiziunea Favorit a fost alături de dumneavoastră cu emisiuni de suflet, artiști de seamă, muzică populară din toate zonele țării și tradiții și obiceiuri românești.

AMBIANȚĂ

"Ceasuri de folclor", "Familia Favorit", "Călător prin folclor" sau "Favoriții sunteți voi" sunt doar câteva dintre emisiunile care v-au adus buna dispoziție în case, în ultimii ani.

AMBIANȚĂ

Realizatori, dar și invitați de renume, care vă încântă zilnic cu muzica lor, au transmis un gând bun televiziunii Favorit, la ceas aniversar.

RALUCA DIACONU, realizator „Ceasuri de Folclor”

"Mesajul pentru telespectatorii noștri este acela că le mulțumim pentru că ne-au fost aproape în acești 16 ani, le mulțumim pentru că și anul acesta, în perioadă de pandemie, au fost alături de noi. Noi ne-am străduit, chiar și în această perioadă grea, în acest an dificil, să oferim în continuare producții de calitate și muzică populară frumoasă, pentru suflete de români."

MARIOARA MAN GHEORGHE, interpretă de muzică populară

"Doresc acestei televiziuni care aduce bucurie în sufletele publicului multă sănătate, celor care lucrează la Favorit, și mulți, mulți ani înainte, cu pace, și tot așa, cu emisiuni frumoase, de folclor."

GRIGORE GHERMAN, interpret de muzică populară

"Nici mulți, nici puțini, dar toți frumoși. La mulți ani și mulți ani de acum înainte!"

Le urăm și noi colegilor noștri de la Favorit TV "La mulți ani!", multe realizări și sărbători cu bine!

AMBIANȚE« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crucea Roșie Română împlinește 145 de ani ( 4 Iulie 2021 )

  145 de ani de Crucea Roșie! Aniversarea a fost marcată, în Capitală, de o expoziție fotografică în fața Spitalului Colțea, care reprezintă o trecere prin momentele istorice cele mai importante ale organizației. Totodată, voluntari ai Crucii Roșii au desfășurat activități specifice organizației, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

 • „Ceasuri de folclor”, cu Elena Gheorghe și Mărioara Man Gheorghe ( 5 Iunie 2021 )

  Îndrăgita artistă, Elena Gheorghe, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune, după o lungă absență! Și unde altundeva, dacă nu la Favorit TV, în emisiunea "Ceasuri de folclor", prezentată...

 • Scenografa Mirela Constantin, sărbătorită în platoul „Start Show România”, la Național TV ( 29 Aprilie 2021 )

  Aniversare cu surprize, în echipa Start Show România! Mirela Constantin, scenografă și dansatoare în cadrul HC Dance, a fost sărbătorită de colegii chiar în platoul emisiunii.

 • Oana și Mișu, trei ani de „Matinal Efervescent”, la Național FM ( 16 Aprilie 2021 )

  Aniversare cu surprize, la Național FM! Efervescenții Oana Paraschiv și Mihai Găinușă sărbătoresc, astăzi, 3 ani de matinal. Oana și Mișu sunt cei care vă dau trezirea, în fiecare dimineață, de luni...

 • Trecerea dintre ani, marcată de un maraton muzical la Favorit TV ( 1 Ianuarie 2021 )

  Favorit TV v-a pregătit un adevărat maraton muzical, la trecerea în 2021! Gazde primitoare, grațioasa Raluca Diaconu și energicul Nicolae Datcu, alături de artiștii dumneavoastră preferați v-au făcut noaptea mai frumoasă. Margareta Clipa, Frații Advahov de la Chișinău, Theo Rose, Taraful Nelu Radu, Mihai Trăistariu sau Raoul au fost doar câțiva dintre artiștii care au asigurat distracția în noaptea dintre ani. De la orele 20.30 la 7 dimineața, timp de zece ore și jumătate ați petrecut alături de Favorit TV!

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2