Date companie
 
 
 
 

Pregătiri pentru vânatoarea de mistreți de la Balc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bihor, traditie, ianuarie, partida de vanatoare, Balc, Ion Tiriac, vanatoare de mistreti, oameni de afaceri, al treilea week-end
 

Pregătirile sunt în toi la Balc pentru marea vanatoare de mistreti. Comuna bihoreană va deveni, si in acest an, un important punct de întâlnire pentru oamenii de afaceri. Potrivit traditiei, în cel de-al treilea weekend din ianuarie, localitatea va fi gazda partidei de vânãtoare de mistreti organizate de Ion Tiriac.
Evenimentul i-a bagat in priza si pe localnici, mai ales cã unii dintre ei vor fi gonaci, bucãtari sau vor face parte din personalul de serviciu la marea vânãtoare. Unii au deja o experientã bogatã.

VOX: "- Ati fost si dumneavoastrã la gonit, în tinerete? - Am fost am fost, cu Ceausescu. Era mai greu, fiindcã porcii nu au fost îmblânziti ca amu."

Pe domeniul cinegetic de la Balc se cresc, în fiecare an, sute de porci mistreti, special pentru evenimentul din ianuarie.

MIRCEA GELU BUDAU - fost director DSV Bihor: "Nu face obiectul interdictiei pe probleme de protectia animalelor stipulatã în legea 205/2004. Deci vânãtoarea este legalã si a fost legalã."

Anul trecut, s-au vanat aproximativ 170 de mistreti, iar trofeul a fost un porc de aproximativ 120 de kilograme.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2