Date companie
 
 
 
 

Pregătiri pentru We Love Music Festival

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 August 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Pregatiri Festival Valcea
 

Pregătirile pentru We Love Music Festival sunt pe ultima sută de metri. Peste 30 de artiști români și internaționali de top vor urca pe scenă pentru show-uri de zile mari, între 18 și 21 august. Iubitorii de muzică de toate vârstele se vor reuni într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Printre artiștii participanți la festival se numără Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Ricchi e Poveri, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, La Familia, Outlandish, Lou Bega, Dr. Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex-Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul, Sweet Kiss, Alessandro Canino și Giorgio Ciabattoni.

MARIUS CHINA, organizator "Noi suntem pregătiți să primim în fiecare zi peste 10 mii de oameni, la acest festival. Suntem foarte bine organizați, sunt două scene, scena mare unde se vor desfășura recitalurile artistice și scena a doua pentru DJ, pentru că fiecare zi de eveniment începe la ora 16:00 și se termină în zorii zilei. Sunt tot soiul de surprize la care cei mari și cei mici trebuie să se aștepte, de la un fun park extraordinar de unde poți să vezi toată Vâlcea, până la food truck-uri, zone de agrement, zone de relaxare, zone de umbră, zone în care entertainment-ul va fi de fapt cuvântul de bază al acestui festival."

Mii de oameni se vor bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai, piese de neuitat, care au făcut înconjurul lumii.

(AMBIANȚĂ MUZICALĂ)

Organizatorii pun la cale ultimele detalii, pentru ca publicul să aibă o experiență de neuitat. Spectacolele cu artiști români și internaționali vor fi completate de DJ de top, care vor transforma locul într-o mare petrecere, de seara până în zorii zilei.

(AMBIANȚĂ MUZICALĂ)

 

Pregătiri pentru We Love Music Festival

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2