Date companie
 
 
 
 

Premierul Victor Ponta a revenit în țară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : operatie, ponta, victoria, oprea, palatul, carje, iohannis
 

Premierul Victor Ponta a revenit în țară, după operația la genunchi la care a fost supus în Spitalul Universitar Medipol din Istanbul. El a mers, miercuri dimineață, la Palatul Victoria, unde a fost întâmpinat de premierul interimar Gabriel Oprea și de liderul interimar al PSD, ministrul Muncii, Rovana Plumb. Primul ministru nu a participat la ședința de Guvern programată astăzi, care a fost prezidată tot de premierul interimar Gabriel Oprea. Astăzi, Ponta i-a transmis președintelui Klaus Iohannis solicitarea de a lua act ca, începând de joi să își reia atribuțiile de șef al Guvernului. În 22 iunie, Ponta îi ceruse șefului statului să-l desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pentru o perioada de cel mult 45 de zile. Revenirea lui Victor Ponta în țară schimbă și activitatea în partid. Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, spune că în curând ar putea avea loc o ședință la PSD prezidată de Victor Ponta.

ROBERT CAZANCIUC, ministrul Justiției "Nu e programată o ședință a partidului, dar după revenirea președintelui partidului azi ar putea exista o ședință a partidului pentru proiectele din acest an și anul viitor."

Victor Ponta, a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng. Dacă inițial se credea că intervenția va fi una ușoară, iar recuperarea nu va crea probleme, ulterior, lucrurile s-au complicat. Într-o postare pe rețeaua de socializare, șeful Executivului a menționat că operatia a fost "mult mai complicată decat se anticipa" și și-a exprimat încrederea că "până în decembrie" va putea din nou sa facă sport. Astăzi, surse oficiale au declarat că Ponta intenționează să participe, în 11 iulie, la deschiderea punctului de frontieră Nădlac -Csanadpalot, dar prezența sa la eveniment este condiționată de acordul medicilor care îl vor examina din nou săptămâna viitoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2