Date companie
 
 
 
 

Președintele susține varianta Guvernului referitoare la Legea Educației

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvernul, traian basescu, legea pensiilor, legea educatiei, formarea competentelor, retrimiterea legii in Parlament
 

Președintele Traian Băsescu susține varianta Guvernului referitoare la Legea Educației. Șeful statului spune că esența legii nu stă în limba în care învață minoritățile, ci în formarea competențelor.

TRAIAN BASESCU - presedintele Romaniei: "Am văzut ambele variante propuse si consider îndreptãtitã încercarea Guvernului de a-si promova variante. Nu în limba în care învatã copiii minoritãtilor stã chintesenta legii, ci în pervertirea actualului sistem de educatie, care îi face pe elevi sã memoreze într-un sistem care creeazã competente!"

Pe de altă parte, șeful statului regretă că a trimis Legea pensiilor înapoi la Parlament. Traian Băsescu a declarat că, odată ajunsă în forul legislativ, actul normativ a iscat noi scandaluri între parlamentari.

TRAIAN BASESCU - presedintele Romaniei: "Când a venit FMI am fost întrebat: Domnule presedinte, de ce ati trimis legea înapoi? Am explicat cã trebuia sã fie un consens politic! Acum regret cã am fãcut-o, acum regret cã am dat Parlamentului ocazia sã se dea din nou în stambã!"

Șeful statului a retrimis legea pensiilor in Parlament. Propunerea liderului de la Cotroceni a fost scăderea vârstei de pensionare pentru femei, de la 65 la 63 de ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 • Programul ”Prima casă”, în cădere liberă ( 1 Noiembrie 2018 )

  ”Prima casă” da semnale de împotmolire, deși Guvernul va aloca alți bani pentru garanții, numărul beneficiarilor creditelor scade, în 2018, față de ultimii trei ani. Oamenii au devenit mai reticenți în a semna credite...

 • Traian Băsescu, din nou la atac ( 16 Aprilie 2016 )

  Traian Băsescu iese din nou la rampă! Într-o postare pe Facebook, fostul șef de stat nu a ezitat să-l atace pe Vasile Blaga. 

 • Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! ( 13 Martie 2016 )

  Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! Fostul ministru al Turismului a mers la Cluj pentru a-l boteza pe cel de-al doilea copil al președintelui filialei locale a Mișcării Populare. La petrecere a participat și fostul șef de stat, Traian Băsescu, care a intrat pe ringul de dans imediat ce s-au auzit acordurile primei melodii. Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă. Fosta blondă de la Cotroceni a și cântat, spre deliciul invitaților.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2