Date companie
 
 
 
 

Președintele Traian Băsescu a atacat dur USL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : atac, traian basescu, USL
 

Atac dur al presedintelui Traian Băsescu la adresa Opozitiei. Seful statului a vorbit despre liderii USL ca despre politicieni care ar dori România neguvernată.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: "Se observă o veselie a demolarii. Mesajul domnului Iliescu care transmitea ca presedintele ar trebui sa raspundă in condițiile in care el nu a raspuns nici pentru mineriade, nici pentru victimele Revolutiei, Ponta si Antonescu sustin demisii pres, guvern, parlament.''

Oricum, in PDL nu s-a pus deloc problema demisiei lui Emil Boc. Si nici despre remaniere nu se mai vorbeste asa mult. Cel putin asa sustin liderii democrat-liberali. Ei îl apără pe seful Executivului, în timp ce liderii UDMR au un sfat pentru cei care solicită demisii.

LASZLO BORBELY, ministrul Mediului: Toata lumea stie ca vor fi alegeri anul acesta. Sa mai rabde acele luni de zile pâna când toata lumea va merge la urne."

IOAN OLTEAN, secretar general al PDL: ''Premierul nu trebuie sa-si dea demisia si nu are niciun motiv în momentul acesta."

GHEORGHE IALOMIȚIANU, ministrul de Finanțe: ''Legat de remaniere de cele mai multe ori este atributul premierului , are mandat de la BPN sa decida cand si pe cine considera."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2