Date companie
 
 
 
 

Președintele Traian Băsescu a petrecut Revelionul cu familia, la Predeal

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, turisti, familia, revelion, predeal, nepotica
 

Familia prezidențială a petrecut noaptea dintre ani la Predeal! La sosirea la restaurantul din stațiune, președintele Traian Bãsescu s-a arãtat emoționat și a transmis un mesaj românilor.

TRAIAN BÃSESCU, președintele României "Cred ca anul 2014 trebuie sã fie anul în care sã afirmãm, cinstit si deschis, cã Moldova este pãmânt românesc. Mi-aș dori ca românii sã aibe mai multã încredere în ei, pentru cã nu au niciun motiv sã se simtã neîncrezãtori în propriile forțe, ca națiune, în concernul acesta european. România este o țarã locuitã de un popr cu o istorie de care poate sã fie mândrã. Mi-aș dori tare mult ca, 2014, sã fie cu un sfârșit de an în care sã-mi predau mandatul, cãtre un președinte care sã continue ce n-am reușit eu sã termin, procesele de modernizare a statului, adicã o Constituție revizuitã și modernizatã, care sã rãspundã zilei de azi și urmãtorilor zece ani! Vã doresc un 2014 bun, vouã și familiilor voastre!"

Turiștii au fost încântați de prezența șefului statului în mijlocul lor și se pare că bucuria a fost reciprocă.

VOX "- E foarte popular! Am fãcut si fotografii cu dânsul! Soția, cu domul președinte. - Ce îi spuneați? - La mulți ani! Foarte amabil! Ne-a urat un 2014 mai bogat!"

Președintele Traian Băsescu a petrecut circa 4 ore cu familia, la restaurant, timp în care a avut grijã și de nepoțica sa.

AMBIANȚÃ "- Ce îi doriți? - Sã fie sãnãtoasã, sã meargã în picioare, sã vorbeascã! - A plâns, domnule președinte? - Acum a început! Din cauza voastrã!"

AMBIANȚÃ "- La revedere, copii! Sa aveti un an bun! - Domnule presedinte, cum a fost petrecerea? Cum ati petrecut? - Foarte frumoas! Plăcută!"

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2