Date companie
 
 
 
 

Președintele Traian Băsescu este bunic! Fiica sa, Elena, a născut o fetiță, la Spitalul Universitar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, nascut, Sofia, spitalul, universitar, elena, nepotica, raisa
 

Președintele României, Traian Băsescu, este bunic! Fiica sa cea mică, Elena, a adus pe lume o fetiță, care a primit numele Sofia Raisa. Ea a născut prin cezariană, în noaptea de sâmbătă, spre duminică, la Spitalul Universitar din Capitală. Șeful statului a declarat, la ieșirea din spital, că este bucuros că a primit "nobilul titlu de bunic", iar despre nepoțica sa, a spus că seamănă cu el.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României "- Păi, cum să n-o văd! Am ținut-o și în brațe. E extraordinar! - Cu cine seamănă? - Cu mine, sigur! Se vede, că s-a și grăbit să iasă!"

La naștere, nepotica presedintelui a cântărit 2 kilograme și 700 de grame. Bebelușul era așteptat peste trei săptămâni, însă doctorii au decis că este mai bine ca nașterea să aibă loc mai devreme.

LEONARD GRECESCU, purtător de cuvânt, Spitalul Universitar "Părinții sunt fericiți, sunt sănătoși. Evoluția este favorabilă, atât a copilului cât și a mamei. Este împreună cu soțul, în salon. Toți trei sunt bine."

Primul copil al Elenei Băsescu și al sotului ei, Bogdan Ionescu, a venit pe lume chiar în ziua în care părinții au împlinit un an de la căsătorie. Elena Băsescu și Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a președintelui Traian Băsescu, în urma suspendării din vara anului trecut.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2