Date companie
 
 
 
 

Președintele Traian Băsescu împlinește astăzi 63 de ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : traian basescu, aniversare
 

Ultima aniversare a lui Traian Băsescu la Cotroceni! Președintele a împlinit astăzi 63 de ani. La poarta palatului Cotroceni s-au adunat o mulțime de buchete de flori, dar și cadouri surpriză, cum a fost și cazul celui adus de o doamnă venită din Dâmbovița.

VOX: "-În afară de flori i-ați mai adus ceva? Da, o prăjitură. Ne-o arătați și nouă? Da. E bună? Da, e făcută de mine astă noapte. (...) Și un cadou din Arabia Saudită, uitați cadoul puteți să îl vedeți, prăjitura trebuie să o tai. Puteți să îl scoateți să ne uităm și noi la cadou? (...) Nu am nicio bombă. Ce e asta, doamnă? O față de masă cusută cu fir de argint și aici e ceva de servit la bucătărie un șervețel. Pentru doamna Maria? Pentru doamna Maria, pentru doamna Elena, pentru doamna x, nu contează."

Și la reședința președintelui Traian Băsescu, Vila Lac 3, a fost forfotă. Fiicele acestuia au venit pe rând să ia parte la petrecere. Mai întâi a venit Ioana Băsescu, iar apoi fiica cea mică, Elena. Ambele au venit însoțite și nu s-au aflat la volan.

AMBIANȚĂ VORBESC OPERATORII "E EBA în spate, nu e singur, e ea în spate."

Jurnaliștii au ținut să îi amintească si premierului Victor Ponta de aniversarea lui Traian Băsescu.

VICTOR PONTA, premierul României: "Aveți să îi transmiteți ceva domnului președinte de ziua lui? Care președinte? Domnului președinte îi doresc ce îmi dorește și dânsul mie, și anume. (...) Cred că e suficient, avem un cadou pe 17."

Președintele Traian Băsescu își sărbătorește pentru ultima oară ziua de naștere din poziția de prim om în stat. Șeful statului s-a născut în 4 noiembrie 1951, la Basarabi, actualul oraș Murfatlar, din județul Constanța.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Petrecere surpriză, pentru coregraful „Start Show România” ( 23 Septembrie 2020 )

  Zi de sărbătoare, în familia Start Show România! Andrei Pîntea, cunoscut sub numele de Santy, coregraful spectacolului de televiziune produs și difuzat de Național TV în fiecare duminică, de la ora 13:00, a avut parte...

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 • Emisiunea „Din viața romilor”, la ceas aniversar ( 10 Iulie 2020 )

  Emisiunea ”Din viața romilor” împlinește 15 ani, dintre care, ultimii șase ani i-a petrecut la Național TV. Prin urmare, ediția de mâine, de la ora 10:00, prezentată de actorii Zita Moldovan si Sorin Sandu, este...

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • La ceas aniversar! S-au împlinit 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere ( 12 Decembrie 2019 )

  Moment aniversar la Universitatea Politehnică București! Se împlinesc 60 de ani de la înființarea specializării Autovehicule Rutiere. La eveniment au participat peste 150 de foști studenti și dascăli ai acestei prestigioase unități de învățământ. Rând pe rând actuali și foști profesori au vorbit despre importantă înființării acestei facultăți pentru dezvoltarea industriei de construcții de autoturisme din țară noastră.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2