Date companie
 
 
 
 

Primãria din Codlea a lãsat fãrã indemnizatie de crestere a copilului o familie, pentru o datorie de 36 de bani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : codlea, datorie, copil, indemnizatie, familie, fiscala, cresterea, instiintare, administratia
 

Indemnizatie pentru cresterea copilului, tãiatã pentru o datorie de ... 36 de bani! S-a intamplat la Codlea, in judetul Brasov. Mama unui copil de un an si patru luni, din localitate, s-a trezit cu o înstiintare de la Admnistratia Fiscalã din Brasov, potrivit careia nu va mai primi indemnizatia de crestere a copilului pe luna martie. Era specificat si motivul: o datorie cãtre primãrie, de 36 de bani, plus penalizãri. Adicã, în total,... un leu!

MARIUS PEPENE, beneficiarul indemnizatiei "Am venit la primãrie sã mi se spunã de ce nu am plãtit si mi s-a spus cã am avut o taxã neachitatã în 2011 de 0,36 bani si cu penalitãti un leu. Am plãtit la timp. Cât mi-au cerut atât am dat."

Contribuabilul si-a achitat datoria de un leu, dar degeaba! La insistentele omului, angajatii Primãriei din Codlea si-au recunoscut vina, dar nu s-au grabit sa-l repuna in drepturi.

MARIUS PEPENE, beneficiarul indemnizatiei "Explicatia a fost clarã, fiecare om mai greseste. Numai cã de câte ori am gresit am plãtit.

Familia duce un trai modest si are nevoie de acea indemnizatie.

MARIUS PEPENE, beneficiarul indemnizatiei "Eu sunt un simplu vânzãtor, sotia, trãim din indemnizatia de crestere a copilului si salariu minim pe ecomonie. Am 2 copii. Cu ce voi trãi?"

Brasoveanul vrea acum sã îsi caute dreptatea în justitie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2