Date companie
 
 
 
 

Prima noapte la inchisoare pen​tru greii fotbalului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : transferuri, gratii
 

Prima noapte dupa gratii pentru condamnații din Dosarul Transferurilor. Marți seara, toți cei 8 inculpați s-au predat rând pe rând poliției și au fost încarcerați.

Cea mai mare loviturã au primit-o Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo și impresarul Ioan Becali, care vor sta la închisoare 6 ani și 4 luni. Victor Becali are de executat 4 ani și 8 luni, iar George Copos, 3 ani și 8 luni. Și Mihai Stoica are de stat după gratii 3 ani și 6 luni. Îl urmează Jean Pădureanu și Gigi Nețoiu, cu 3 ani și 4 luni. Gică Popescu, fostul capitan al Barcelonei a primit 3 ani, o lună și 10 zile, închisoare cu executare.

Frații Becali și Cristi Borcea sunt la Penitenciarul Poarta Albã. Tot acolo se află și Gigi Becali. Cei trei și-au schimbat adresa de domiciliu în urmă cu o lună și s-au mutat la Constanța. Reprezentanții penitenciarului au declarat că frații Becali și Cristi Borcea pot rămâne la Poarta Albă numai pe perioada carantinei, după care ar putea fi transferați, întrucât în această închisoare nu se poate executa regimul închis de detentie. Meme Stoica a fost luat de acasă în cătușe, de poliție.

AMBIANȚĂ Meme la arest:"-Ți-ai imaginat vreodată că ajungi aici?”

Mihai Stoica a fost însoțit până la poarta penitenciarului de Marius Ianuli și Vasile Geambazi, nepoții lui Gigi Becali. Aceștia au venit chiar cu mașina latifundiarului din Pipera.

prin telefon: LAURENȚIU REGHECAMPF, antrenor Steaua: "-Am vorbit, este foarte greu, nici nu știu cum să reacționez...ce să spun. MM era unul dintre cei mai importanți oameni din clubul nostru. Era foarte apropiat de toți jucătorii, era zi de zi la antrenamente.”

Primul care s-a predat dintre cei opt a fost George Copos. Jean Pãdureanu a fost luat din spitalul Elias și dus cu ambulanța la Rahova. Gigi Nețoiu s-a predat la Craiova, dar, înainte sã meargã la poliție, a luat masa la un restaurant.

GIGI NEȚOIU, fost acționar al FC Dinamo și U Craiova: "-Sunt pregãtit sã intru în joc, în teren, dacã doamna judecãtoare așa a hotãrât. Din punctul meu de vedere e o hotărâre nedreaptă. Acum sunt jucător, nu mai sunt președinte.
- Văd că sunteți cu zâmbetul pe buze. - Păi, ce să facem, în viață trebuie să trecem prin toate. Este un mare regret pentru mine. Mã consider nevinovat.”

Condamnarea lui Gicã Popescu a fost probabil cea mai mare surprizã a acestor sentințe. A fost ridicat de acasă și dus direct la Rahova.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal privind transferul elevilor, la Inspectoratul Școlar Prahova ( 12 Septembrie 2015 )

  Transferul elevilor, motiv de scandal la Inspectoratul Școlar din Prahova! Peste 200 de dosare de transfer au fost anulate în prag de nou an școlar, după un control de la Ministerul Educației. Revoltați, părinții au făcut plângeri la Poliție. Ei susțin că s-a ajuns în situația în care nici măcar copiii cu probleme medicale grave nu au cum să se mute la...

 • Tânărul care și-a înjunghiat mama “frumos și elegant” a fost arestat și dus după gratii ( 7 Iulie 2015 )

  Tânărul din Vaslui care, acum doi ani, și-a înjunghiat mama și apoi a povestit cu seninătate fapta în fața camerelor de filmat a ajuns după gratii. Polițistii l-au ridicat din stradă și l-au dus la Penitenciarul din Vaslui. Rudele băiatului au izbucnit în lacrimi când l-au văzut încătușat. Incidentul s-a întâmplat în septembrie 2013.  

 • Preotul suspectat că și-a ucis tatăl în noaptea de revelion, arestat ( 4 Ianuarie 2015 )

  Preotul din Botoșani suspectat că și-a ucis tatăl în noaptea de revelion a ajuns după gratii! El și-a recunoscut fapta la 3 zile de la crimă, timp în care a lăsat cadavrul casă, fără să spună nimănui despre cele întâmplate.  Preotul 37 de ani este paroh la o biserică din comuna Avrămeni, județul Botoșani. De revelion, omul bisericii a mers în vizită la tatăl său și și au băut împreună. La un moment dat, s-au luat la ceartă...

 • "Dosarul transferurilor" se va rejudeca la Curtea de Apel București ( 20 Mai 2013 )

  Greii fotbalului românesc au scăpat, decocamdată, de închisoare! Curtea Supremă a retrimis "Dosarul Transferurilor" spre rejudecare la Curtea de Apel București.

 • Peste 10 milioane de dolari vor fi confiscați de la condamnații în dosarul transferurilor ( 13 Noiembrie 2012 )

  Lovitură fără precedent în lumea sportului. Cei opt grei din fotbal judecați în dosarul transferurilor nu au scăpat doar cu pedepsele cu închisoarea. Ei sunt obligați să plătească și despăgubiri în valoare de peste 10 milioane de dolari. Cel mai mult au de plată Cristi Borcea și Ioan Becali, care trebuie să scoată din buzunar peste un milion de dolari. Gică Popescu, Mihai Stoica, George Copos, Victor Becali și Jean Pădureanu au de plătit sume între 200 de mii și 700 de mii de dolari. Ei spun că sunt nevinovați și că vor contesta decizia Curții de Apel București la Instanța Supremă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2