Date companie
 
 
 
 

Primarul Brașovului susține că liderul revoluționarilor brașoveni l-a amenințat cu moartea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, primar, amenintare, moartea, scripcaru, maior
 

Primarul municipiului Brașov, George Scripcaru, susține că a fost amenințat cu moartea, chiar în biroul său, de liderul revoluționarilor din orașul de sub Tâmpa. Edilul spune că a depus deja o plângere penală împotriva lui Dorin Lazăr Maior. Totul a plecat de la o sală a Cinematografului Astra, pe care municipalitatea a câștigat-o în instanță și în care Maior are un club.

GEORGE SCRIPCARU, primarul municipiului Brașov "- A trecut la amenintari de tot felul, atat la adresa institutiei, cat si la adresa mea ca persoana fizica proriferand amenintari de to felul si injurii pana la integritatea mea personala. -Ati fost amenintat cu moartea? -Da."

Dorin Lazăr Maior neagă că l-ar fi amenințat cu moartea pe primar, dar recunoaște că a avut loc un schimb dur de replici.

DORIN LAZĂR MAIOR, liderul revoluționarilor brașoveni "Punctual nu au fost amenintari cu moartea, au fost amenintari de alt tip legate de dosare pe care el mi le-ar putea face mie, iar replica mea a fost ca eu voi dezvalui tot legat de aceste treburi, inclusiv despre acea sala de cinema."

Primarul susține că la discuție au fost și patru martori, printre care și secretara sa.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2