Date companie
 
 
 
 

Primarul din comuna dâmboviteanã Hulubesti are 16 dosare penale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dosare penale, primar, concedieri abuzive
 

A strâns 16 dosare penale, în trei ani de mandat, însă continuă să stea confortabil în fotoliul de primar al comunei dâmbovițene Hulubești. Adrian Chiriță a fost cercetat pentru abuz în serviciu, lovire, amenințare, distrugere, tulburare de posesie, furt și uz de armă fără drept. Edilul a fost anchetat, de asemenea, pentru că a bătut o femeie care lipise un afiș electoral și a fost chemat în instanță de o angajată a primăriei care susține că a fost concediată abuziv. Femeia a câștigat, a fost repusă în funcție, însă imediat i-a fost desfăcut contractul de muncă. Localnicii sunt, însă, împărțiți, atunci când vine vorba de primarul lor.

VOX: "M-a amenințat că voi fi datã afarã de la scoalã. Eu sunt profesoarã."

VOX: "Eu sunt educatoare. (...) Am fost pur si simplu hãituitã la locul de muncã. (...) Bãiatul a fãcut o sesizare privind haznaua de la scoalã. (...) -Ce v-a amenintat? -Da, cã ne dã afarã."

VOX: "Ne-a fãcut asfaltul, ne-a modernizat. Uitati pe sosele. Uitati, apã."

VOX: "Foarte multumiti. -Mai exact? -Nu aveam drumuri, nu aveam apã. -Si acum? -Acum avem."

Adrian Chiriță recunoaște că are dosare penale și că a folosit arma.

ADRIAN CHIRITÃ, primar Hulubesti: "Am 16 dosare penale. Niște dosare care eu am considerat cã sunt niște falsuri. (...) 14 dosare, în acest moment sunt în achitare. (...) Am tras într-adevãr cu un pistol. (...) Instanțele judecãtorești au considerat cã am tras în legitimã apãrare. (...) Procuratura cred cã își va rezerva dreptul de a face recurs."

RALUCA TRANDAFIR, purt. de cuv., I.P.J. Dâmbovița: "Fațã de persoana în cauzã s-au întocmit acte premergãtoare, într-un numãr de patru dosare. -Pentru ce infracțiuni? -Pentru infracțiuni în legãturã cu serviciul."

Primarul din Hulubești pledează nevinovat în toate cele 16 dosare penale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fiul primarului din Crizbav a tăiat degetul unui băiat și l-a dat la câini ( 2 Iulie 2020 )

  Fiul primarului din comuna Crizbav, proprietar de stână, este acuzat că a tăiat cu toporul degetul unui adolescent și l-a dat la câini. Victima, care nu are familie, a muncit la stâna acestuia, însă, din cauză...

 • Tânără amendată pe motiv că l-a criticat pe primar pe facebook ( 15 Aprilie 2020 )

  Românii sunt amendați și pentru postările de pe rețelele de socializare, nu numai pentru încălcări ale restricțiilor impuse prin ordonanțe militare. Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki...

 • Anchetă la Școala 133 din Capitală ( 22 Ianuarie 2020 )

  Anchetă în plină desfășurare în cazul Școlii 133 din Capitală! Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, după ce 23 de elevi de la Școala 133 s-au simțit rău din cauza igienizării care a fost făcută în unitatea de învățământ.

 • Edilul din Tg. Mureș, amendat pentru declarații rasiste ( 22 Ianuarie 2020 )

  Primarul din Târgu Mureș, sancționat pentru afirmațiile referitoare la implementarea unei anchete sociale obligatorii pentru cuplurile care vor să aibă copii, acesta făcând referire în special, la persoanele de etnie romă! Dorin Florea a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei, din partea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, întrucât declarațiile sale au fost catalogate drept extrem de rasiste. 

 • Primarul Bacăului, amendat de agenții de la Rutieră ( 21 Ianuarie 2020 )

  Primarul orașului Bacău, prins circulând cu viteză și fără poliță RCA! Cosmin Necula a fost oprit aseară de polițiști, la ieșirea din București, pentru că circula cu viteză excesivă. Edilul le-a spus polițiștilor ilfoveni că nu și-a dat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2