Date companie
 
 
 
 

Primele concluzii în ancheta privind cazul bătrânului din Bârlad, care a murit în stradă după externarea din spital

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, ancheta, barlad, moarte, strada, batran, suspecta, insuficienta, cardiorespiratorie
 

Noi detalii în ancheta privind cazul bătrânului de 84 de ani, care a murit în stradă, după ce a fost plimbat șapte ore prin secțiile Spitalului Județean Bârlad, fără ca medicii să-și dea seama cât este de bolnav. Într-un final, i-au prescris o rețetă și l-au trimis acasă.

MIRCEA ZAVATE, vicepreședinte, Colegiul Medicilor Vaslui "Serviciile de primiri urgențe sunt supraaglomerate. În 24 de ore, la noi se înregistrează în jur de 100 de prezentări. În situația asta nu ai posibilitate de cazare, nici dacă ai folosi întreg spitalul. Deocamdată noi nu avem un diagnostic clar."

Potrivit primelor concluzii, pacientul a murit în urma unei insuficiențe cardiorespiratorii cauzată de o complicație la plămâni.

MIHAELA STRAUB, purtător de cuvânt, I.P.J. Vaslui "Moartea bătrânului a fost patologică și a avut drept cauză o insuficiență cadiorespiratorie acută."

În paralel cu ancheta internă inițiată de conducerea Spitalului Județean de Urgență Bârlad, procurorii au întocmit dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2