Date companie
 
 
 
 

Primele de vacanță continuă să inflameze spiritele

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vacanta, salarii, boc, bugetari, Vladescu, ialomitianu, prime
 

Primele de vacanță neacordate scot instituțiile statului în afara legii. În actul normativ scrie clar că bugetarii trebuie să încaseze acești bani, iar dacă nu există fonduri în 2010, banii trebuie acordați în 2011. Ministrul Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu, spune că se puteau găsi totuși soluții pentru ca bugetarii să nu primească niciun ban în plus față de salariu, chiar începând cu acest an.

GHEORGHE IALOMIȚIANU ministrul Finanțelor "Sigur cã putea pentru 2010 sã se ia altã decizie, pentru cã era perioadã de austeritate! Legea este în vigoare, trebuie respectatã!"

ELENA UDREA ministrul Turismului "-Cum vedeti acordarea de prime în Guvern? -Nu stiu exact la ce fel de prime vã referiti! ªtiu cã nu s-au acordat, nu se acordã prime în momentul acesta!"

VALERIU TABĂRĂ ministrul Agriculturii "-Cum vedeti faptul cã s-au dat prime la Guvern? -Am fost astãzi la o altã discutie. Acum dati-mi voie sã discutãm altceva... -A fost ieri! -Nu mai e de actualitate!"

Premierul Emil Boc i-a reproșat, miercuri, fostului ministru de Finanțe, Sebastian Vlădescu, faptul că nu i-a propus, încă din luna ianuarie, eliminarea primelor de vacanță. Dacă s-ar fi luat această decizie, Executivul nu s-ar fi văzut nevoit să reducă salariile din sectorul bugetar cu 25%, crede șeful de la Palatul Victoria.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2