Date companie
 
 
 
 

Primii pași, după accidentul din Apuseni, pentru copilotul Răzvan Petrescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : avion, apuseni, copilot
 

Rănit grav în accidentul aviatic din Apuseni, copilotul Răzvan Petrescu se simte din ce în ce mai bine. El a făcut deja câțiva pași, fapt care demonstreză că operațiile chirurgicale suferite la cele două membre inferioare, fracturate, au fost reușite.

DAN PETRESCU, tatăl copilotului: "A reușit să se ridice? Da, da, avea o față tare fericită că a reușit și el să stea în fund. (...) Din ce în ce mai bine. Avem asigurări, de la specialiști, că este mai bine. Ne-a spus șefa de secție că mâine va face primii pași, dacă se poate. Sperăm. (...) Mai are o pierdere de potasiu, pentru că glanda hipofiză a fost afectată de la șoc."

MONICA COSTIN, director îngrijiri medicale, S.J.U. Cluj-Napoca: "Starea lui de sănănate este bună, stabilă, se reface postoperator. (...) Fiecare zi în terapie intensivă înseamnă un progres. La momentul ăsta, nu se discută despre externare."

Pasionat de zbor, Răzvan Petrescu a trecut peste șocul psihologic provocat de tragedia aviatică în care a fost implicat și spune că abia așteaptă să urce din nou la manșă. Speră, însă, ca avioanele pe care le va pilota să fie unele performante, nu hârburi ca acela prăbușit în Apuseni. El și-a descoperit pasiunea pentru avioane la vârsta de 15 ani, atunci când tatăl său, instructor de zbor, l-a dus prima dată pe aerodrom.

DAN PETRESCU, tatăl copilotului: "A zis că ar vrea să zboare pe avioane mai moderne. Visul lui este să ajungă pilot de linie și sunt sigur că îl va realiza."

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este unul dintre cei cinci supraviețuitori ai tragediei produse în Munții Apuseni, în care și-au pierdut viața pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion. El a suferit patru intervenții chirurgicale, două la nas, una la bazin și una la femur.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2