Date companie
 
 
 
 

Primul volum de poezii al prozatorului și poetului Adrian Voicu, “Una pe inimă, una pe dos”, lansat la Bookfest 2014

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inima, voicu, adrian, volum, Bookfest, poezii, una, dos
 

”Una pe inimă, una pe dos”! Primul volum de poezii al prozatorului și poetului Adrian Voicu, a fost lansat sâmbătă, la Bookfest. Despre creația în versuri a lui Adrian Voicu, iubitorii genului spun că emană o prospețime stilistică se naște din asumarea unei poezii senzoriale a vieții.

ADRIAN VOICU, autor, Uniunii Scriitorilor din România, Filiala București-Proză "Volumul respectiv are două părți. Poezii mai dichisite, pentru suflete îndrăgostite, și poezii naive, pentru amorezi și dive. Deci, fiecare, unde se încadrează, poate să ia de acolo ce dorește. Sentimente, trăiri, amintiri, un pic din prezent și dragoste, multă dragoste și umor."

DAN MIRCEA CIPARIU, președinte, Secția ”Poezie”, U.S.R. București "Cartea lui Adrian Voicu este o șampanie spumoasă, pentru că ea recuperează spații postromantice din istoria literaturii românești, are sonuri ludice. E o carte care, citind-o, îți face bine, mai ales după ce guști din culmile înalte ale spiritului. “

Veți citi o carte bună ca un vin vechi și levantin, mai completează scriitorul și jurnalistul Dan Mircea Cipariu.

VOX "Foarte frumoasă și am avut o surpriză, pentru că, până acum, a scris doar proză scurtă, romane, iar poeziile au fost o surpriză."

De profesie inginer de aviație, Adrian Voicu a publicat, până acum, cinci volume de proză, unul în antologie. El este laureat al mai multor premii, printre care “Cel mai bun scriitor tânăr al anului 2011” al Clubului de Proză al Asociației Scriitorilor București. De asemenea, a primit Premiul special pentru proză al Festivalului de Literatură „Lili” al Asociației Scriitorilor București și Premiul “Cartea Lunii” pentru „Nepovestitele trăiri ale templierilor români”.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2