Date companie
 
 
 
 

Principele Nicolae a primit cadou o mașină de fabricație britanică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, marea, cadou, nicolae, regele, mihai, automobil, principele, britanie
 

Cadou de lux, pentru principele Nicolae, care, sâmbătă, a primit cheile unei mașini fabricate în Marea Britanie! Înainte de a porni spre Sinaia, principele a primit câteva ponturi de la Ilie Năstase, invitat de onoare la eveniment.

PRINCIPELE NICOLAE "Este o mașină foarte frumoasă. Este perfectă pentru oraș și pentru tineri, care au vârsta mea. Îmi place foarte mult!"

ILIE NĂSTASE "E o mașină... Astăzi, nu se mai fac mașini proaste, asta e sigur, așa că, în străinătate, oamenii normali la cap mai conduc și mașini d-astea mici, că poți s-o parchezi mai ușor."

VICTORIȚA PĂTRAȘCU, consilier vânzări "Este un model cu tracțiune integrală, coupe. Este o alternativă la varianta country man. Are o gamă foarte variată de motorizări. Pornește de la 122 de cai, până la 184."

PRINCIPELE NICOLAE "Spre Sinaia! Este foarte bine, la munte!"

Modern și nonconformist, Principele Nicolae a moștenit pasiunea pentru automobile de la bunicul său, Regele Mihai.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2