Date companie
 
 
 
 

Prințul Charles, la Viscri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, romani, locuri, proprietar, printul, charles, vecini, mostenire, Viscri, sat, conac, conservare
 

Moștenitorul Coroanei Marii Britanii, Prințul Charles, este la Viscri, satul din județul Brașov unde are o proprietate. Prințul de Wales vrea să stea mai multe zile în România. De fiecare dată când ne vizitează țara, fiul reginei Elisabeta a II-a este întâmpinat cu mare bucurie de vecinii săi de la Viscri.

AMBIANȚĂ "- Bine ați venit! Bine ati venit! Uite! - Câți ani are? - Un an. - Nu e mult mai mare decât Andrew."

Pâna nu demult, un sat neștiut de nimeni, de la marginea judetului Brasov, Viscri a devenit faimos în întreaga lume, din momentul în care moștenitorul coroanei britanice și-a cumpărat aici un conac.

MIRCEA PĂLĂȘAN, primar, com. Bunești, jud. Brașov "Am ajuns cunoscuți în toată lumea."

Drumul principal din localitate, de exemplu, a fost reabilitat cât a bate din palme.

MIRCEA PĂLĂȘAN, primar, com. Bunești, jud. Brașov "- Cât au durat lucrările? - Cam o lună de zile. - Repede v-ați mișcat! - Repede, da! - Vin turiști? - Da, mai ales vara. Deci, e plin de turiști străini și din București, care se cazează la conacul dânsului."

In fiecare an, aproape 20.000 de turiști aleg farmecul natural al zonei care l-a cucerit definitiv pe Prințul Charles. Turiștii sunt atrași de liniștea locului, de aerul de așezare medievală, de peisajul ușor sălbatic și de hrana proaspătă. De altfel, un îndemn al ilustrului proprietar de la Viscri este acela de a ne păstra intacte pădurile, fânețele, clădirile vechi unice în lume. În timpul întâlnirii de duminică, de la Palatul Cotroceni, dintre Prințul Charles și președintele Klaus Iohannis, conservarea naturii, a tradițiilor și a clădirilor românești a reprezentat un important subiect de discuție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2