Date companie
 
 
 
 

Procurorii au clasat dosarul 'Sparanghelul'

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dosar, sparanghel
 

Dosarul „ Sparanghelul” a fost clasat de procurori, pe motiv că nu s-a comis nimic ilegal! Ancheta în acest caz a început în prima parte a lunii aprilie, după ce Biroul de Poliție Transporturi Aeriene Cluj s-a sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, după ce aproape 2.000 de oameni, veniți din toate zonele țării, s-au imbulzit, fără a respecta condițiile de distantare, așteptând să fie preluate de curse charter pentru a ajunge la munca, la fermele de sparanghel din Germania. Imaginile au devenit virale pe Internet. Totodată, la finalul lunii aprilie, a fost înregistrată o plângere penală împotriva forțelor De ordine, pentru că nu au luat măsuri pentru a dispersa mulțimea.

BIANCA ROTARU, reporter

„Totuși, în urma anchetei, s-a constatat că nici o persoană aflată în incinta aeroportului nu a fost spitalizată sau plasată în carantină. Prin urmare, persoanele adunate la Cluj nu au încălcat măsurile dispuse de ordonanțele militare, deci fapta sesizată nu există.”

Infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor contagioase se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.


Procurorii au clasat dosarul 'Sparanghelul'

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2