Date companie
 
 
 
 

Produse etnobotanice, comercializate lângă centrul de dezintoxicare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, magazine, etnobotanice, regie, centrul, vise, dezintoxicare
 

Magazine de vise, deschise lângă centrul de dezintoxicare! Se întâmplă în complexul studențesc Regie, din Sectorul 6 al Capitalei, acolo unde există două astfel de firme, care le oferă produse etnobotanice tinerilor veniți să se trateze de dependență de droguri artificiale. Pe uși sunt afișe pe care scrie - 'Închis' sau 'Concediu de odihnã'. Cu toate acestea, magazinele funcționează. Este suficient să bați la ușă sau să suni la numerele de telefon afișate, pentru a obține produsele dorite.

VOX "Cine le-a dat aprobare, ãia sã rãspundã!"

Reprezentanții Primăriei Sectorului 6 susțin că ambele societăți au obținut aprobare pentru a comercializa flori și îngrășăminte pentru plante. În ciuda amenzilor primite aproape zilnic, magazinele sunt redeschise, iar afacerea merge mai departe.

MIHAI ANGHEL, consilier local "Lucreazã doar la comandã, nu existã o legislatie sã putem sã intervenim. Putem sã amendãm doar pe cei pe care îi prindem în flagrant."

Până acum, autoritățile din Capitală au închis peste 50 de magazine de vise, însă unele dintre acestea și-au reluat activitatea, comercializând produsele etnobotanice pe internet.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2