Date companie
 
 
 
 

Program de încurajare a exporturilor, lansat de I.M.M.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : IMM, export, pasaport, cnipmmr, proigram
 

"Pașaport de export" este un nou program lansat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România pentru încurajarea exporturilor. Proiectul, demarat pe 1 februarie 2020, va fi implementat în perioada februarie 2020 – august 2021 și vizează îmbunătățirea aptitudinilor necesare pentru activitățile de export ale angajaților I.M.M.-urilor din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Nord-Vest, Sud și Vest.

FLORIN JIANU, președinte C.N.I.P.M.M.R. ”Astăzi am lansat programul Pașaport de export, program prin care consiliul național își propune susținerea a patru sute de immuri prin cursuri cu privire la dezvoltarea activităților de export.”

In urma implementării proiectului, cel puțin 400 de angajați vor dobândi competențe suplimentare cu privire la activități de internaționalizare și export și cel puțin 40 de IMM-uri vor fi ajutate să introducă programe de învățare la locul de muncă pentru angajații proprii.

DAN OROS, director marketing companie "- Ce veți face propriu-zis pentru aceste firme? - Pe baza instrumentelor gratuite pe care le avem, îi vom ajuta să găsească țara potrivită unde să exporte, să gândească procesul de export cât mai bine, partea de logistică, precum să atragă și clienți din acele țări pe baza strategiilor de marketing. "

Valoarea proiectului "Pașaport de export se ridică la aproximativ un milion de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Antreprenorii pot aplica pentru granturi destinate capitalului de lucru ( 20 Octombrie 2020 )

  Veste bună pentru antreprenori! De joi, 22 octombrie, ei pot aplica pentru granturile pentru capital de lucru. Această măsură face parte din schema de ajutor de stat instituită în vederea acordării de sprijin financiar...

 • România, fruntașă la exportul de viori ( 15 Decembrie 2019 )

  România, cel mai mare exportator de viori al Uniunii Europene, în țări din afara bătrânului continent! Potrivit datelor Eurostat, anul trecut, țara noastră a exportat 14.000 de viori către state din afara Uniunii Europene.

 • Îmbunătățiri pentru Start-up Nation 2018 ( 9 Octombrie 2018 )

  Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România susține necesitatea implementării unor completări raportate la necesitățile reale ale Programului Start-Up Nation 2018. Reprezentanții Consiliului spun că activitățile de servicii trebuie să fie punctate mai bine decât cele din comerț, având în vedere valoarea adăugată adusă de acestea comparativ cu activitățile din comerț.

 • Întreprinzătorii mici și mijlocii nu sunt de acord cu amnistia fiscală ( 30 Iulie 2018 )

  Întreprinderile private mici și mijlocii nu susțin necesitatea adoptării măsurii amnistiei fiscale, considerând că persoanele fizice și microîntreprinderile ar trebui să fie în principal vizate de această măsură. Conform unui sondaj realizat...

 • Birocrația și evaziunea fiscală, principalele probleme ale economiei ( 19 Iulie 2018 )

  Cele mai mari probleme ale mediului de afaceri sunt concurența neloială, birocrația, lipsa de finanțare și lipsa forței de muncă. Declarația îi aparține președintelui Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Florin Jianu și a fost făcută la lansarea versiunii in limba romana a lucrarii “Carta Alba a IMM-urilor din Romania, 2018″.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2