Date companie
 
 
 
 

Program special al instituțiilor de 1 Decembrie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : posta, finante, Ziua Natinala a Romaniei, programul institutiilor, 1 decembrie, ENEL, circulatie feroviara
 

Ziua națională închide oficiiile poștale din întreaga țară. Prin urmare, toate produsele trimise prin poștă vor înregistra intarzieri, iar primele colete distribuite vor fi care conțin alimente perisabile. De asemenea, abonamentele la presa scrisă apărută pe 1 decembrie vor ajunge la destinatari a doua zi.
Și casieriile Enel vor avea lacăt pe ușă. Clienții care vor să-și achite factura de energie electrică la această dată pot utiliza modalitățile alternative de plată- în numerar în unele magazine, benzinării, bancomate de incasare sau prin internet. Pentru perioada în care nu este prevăzut program cu publicul, nu se vor face preavizări sau deconectări de la rețeaua de energie.
Și ghișeele Serviciului Public pentru Finanțe Publice Locale vor fi inchise. Un exemplu aparte este administratia financiara a sectorului 6, care nu va functiona pe 1, 2 si 3 decembrie. Și asta pentru că soft-ul de lucru va fi inlocuit cu unul mult mai performant si se va instala, în premieră, un call-center. Serviciul se va redeschide pentru public luni, 6 decembrie.
Tot pe 1 Decembrie, unele trenuri personale regionale sunt anulate, pentru adaptarea capacității de transport la traficul de pasageri estimat cu ocazia Zilei Naționale a României. Aceste garnituri deservesc fluxuri de navetă locale. Puteți afla orarul exact al circulatiei feroviare in acesta zi de pe site-ul ''www.cfrcalatori.ro''. Cât despre programul agențiilor de voiaj, acestea își vor desfășura activitatea cu publicul după programul de lucru normal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2