Date companie
 
 
 
 

Programul Start UP Nation 2018, în pregătire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : firme, conditii, program, start, up, nation
 

Programul Romania Start-Up Nation 2018, aproape de lansare! În cadrul programului, firmele noi ar urma să primească ajutoare de la stat de maximum 200.000 de lei fiecare, în anumite condiții. Anul acesta, programul pune accent pe crearea de afaceri în județele în care activitatea privată este redusă.

PETRU LUHAN, consultant fonduri europene "Programul Start Up Nation este o unică șansă pentru micii antreprenori care vor sa treacă de la statutul de angajat la cel de antreprenor, programul finanțează 200 de mii de ron cu zero la sută contribuție proprie. Trebuie doar să aveti firma înființată și locația definită."

Grila de punctaj este modificată față de anul trecut. Industriile creative vor fi punctate doar cu 20 de puncte din 30 posibile, maximul putând fi obținut în continuare de producție și IT. O noutate este și introducerea criteriului „densitatea IMM”: Pentru localitățile din județele în care număr de IMM-uri la nivel județean la suta de locuitori este mai mic de patru se acordă 20 de puncte, pe când pentru celelalte localități doar 5 puncte.

OCTAVIAN IONESCU, reporter "Pentru accesarea programului Romania Startup Nation, firmele solicitante trebuie să fie înființate după data de 30 ianuarie 2017, să nu aibă datorii la bugetul general consolidat și la bugetele locale și să creeze minim un loc de munca si să il mențină pe o perioada de cel puțin doi ani dupa implementarea proiectului."

Pentru Start-Up Nation 2018, Guvernul promite că va aloca două miliarde de lei, iar finanțarea este prevăzută în acest moment să se facă doar din bugetul de stat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • ”Innovators for Children” , programul pentru sănătatea copiilor ( 19 Aprilie 2019 )

  Antreprenorii cu idei ce pot schimba viitorul copiilor au la dispoziție un nou program care vine în ajutorul lor.

 • Protestul polițiștilor de frontieră, în București ( 10 Aprilie 2019 )

  Protest al polițiștilor de frontieră, în București! Zeci de polițiști și-au strigat nemulțumirile în fața sediului Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. Ei cer condiții mai bune de muncă și plata sporurilor și a orelor suplimentare.

 • Cursuri gratuite de formare profesională, organizate de A.N.O.F.M. ( 23 Martie 2019 )

  Cursuri de formare profesională gratuite, organizate în toate județele din țară! Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă pune la dispoziție 138 de programe de formare profesională în diverse domenii. De cursurile care vor...

 • A fost lansat studiul ”Capitalul Privat Românesc” ( 22 Martie 2019 )

  Evoluția ponderii capitalului privat românesc în economie, în studiul ”Capitalul Privat Românesc”, lansat astăzi! Evoluția este analizată din punctul de vedere al cifrei de afaceri, al numărului de companii, al capitalului propriu și al activelor.

 • Sprijin financiar, pentru fermierii care angajează tineri ( 10 Martie 2019 )

  Program în folosul fermierilor, dar și al tinerilor aflați în căutarea unui loc de muncă în agricultură! Potrivit proiectului de hotărâre de guvern, pus în dezbatere publică de Ministerul Agriculturii, fermierii care angajează cel puțin doi tineri...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 22 Apr. 2019

1 EUR = 4.7584 RON
-0.0023
1 USD = 4.2306 RON
-0.0021
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2