Date companie
 
 
 
 

Programul Start UP Nation 2018, în pregătire

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : firme, conditii, program, start, up, nation
 

Programul Romania Start-Up Nation 2018, aproape de lansare! În cadrul programului, firmele noi ar urma să primească ajutoare de la stat de maximum 200.000 de lei fiecare, în anumite condiții. Anul acesta, programul pune accent pe crearea de afaceri în județele în care activitatea privată este redusă.

PETRU LUHAN, consultant fonduri europene "Programul Start Up Nation este o unică șansă pentru micii antreprenori care vor sa treacă de la statutul de angajat la cel de antreprenor, programul finanțează 200 de mii de ron cu zero la sută contribuție proprie. Trebuie doar să aveti firma înființată și locația definită."

Grila de punctaj este modificată față de anul trecut. Industriile creative vor fi punctate doar cu 20 de puncte din 30 posibile, maximul putând fi obținut în continuare de producție și IT. O noutate este și introducerea criteriului „densitatea IMM”: Pentru localitățile din județele în care număr de IMM-uri la nivel județean la suta de locuitori este mai mic de patru se acordă 20 de puncte, pe când pentru celelalte localități doar 5 puncte.

OCTAVIAN IONESCU, reporter "Pentru accesarea programului Romania Startup Nation, firmele solicitante trebuie să fie înființate după data de 30 ianuarie 2017, să nu aibă datorii la bugetul general consolidat și la bugetele locale și să creeze minim un loc de munca si să il mențină pe o perioada de cel puțin doi ani dupa implementarea proiectului."

Pentru Start-Up Nation 2018, Guvernul promite că va aloca două miliarde de lei, iar finanțarea este prevăzută în acest moment să se facă doar din bugetul de stat.


Programul Start UP Nation 2018, în pregătire

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cosmetics Beauty Hair 2018, la Romexpo ( 28 Septembrie 2018 )

  Cele mai noi tendințe în materie de frumusețe pot fi descoperite, în acest sfarșit de saptămână, la Cosmetics Beauty Hair 2018, târgul găzduit de pavilionul B al Romexpo. De 24 de ani, evenimentul promovează industria cosmeticelor...

 • Fondurile alocate la rectificarea bugetară pentru continuarea programului Rabla vor putea fi accesate de luni ( 15 Septembrie 2018 )

  Fondurile alocate la rectificarea bugetară pentru continuarea programului Rabla vor putea fi accesate de luni! Anunțul a fost făcut de ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

 • Creditele cu dobândă zero pentru tineri, operaționale ( 4 Septembrie 2018 )

  Creditele cu dobândă zero pentru tineri, operaționale! Ministerul Finanțelor Publice a elaborat normele de aplicare a programului "Investește în tine", prin care tinerii români cu vârste între 16 și 26 de ani care vor să se dezvolte personal...

 • Discover, proiect școlar de vacanță ( 1 August 2018 )

  Școala Gimnazială “Sfântul Grigorie Teologul” din Galați nu și-a închis porțile nici în perioada vacanței. Timp de 40 de zile, elevii școlii au participat la proiectul Discover Schools, un program de educație non-formală în limba engleză, care urmărește dezvoltarea abilităților socio-emoționale și cognitive prin sesiuni interactive, cu tema multiculturalitatea și dezvoltarea sustenabilă

 • Discover, proiect școlar de vacanță ( 1 August 2018 )

  Școala Gimnazială “Sfântul Grigorie Teologul” din Galați nu și-a închis porțile nici în perioada vacanței. Timp de 40 de zile, elevii școlii au participat la proiectul Discover Schools, un program de educație non-formală în limba engleză, care urmărește dezvoltarea abilităților socio-emoționale și cognitive prin sesiuni interactive, cu tema multiculturalitatea și dezvoltarea sustenabilă.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 16 Noi. 2018

1 EUR = 4.6639 RON
0.0004
1 USD = 4.1179 RON
-0.0104
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2