Date companie
 
 
 
 

Propunerea de extirpare a coardelor vocale ale câinilor din Mediaș, respinsă de consilierii locali

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, consilier, consiliul, Medias, caini, propunere, local, ppdd, coarde, ciulea
 

Scandal uriaș în ședința Consiliului Local Mediaș, în timpul discutării propunerii privind tăierea coardelor vocale ale câinilor! În timpul ședintei, un medic veterinar i-a oferit consilierului local care a venit cu propunerea un cadou inedit, care sa-l scape de problemele cu păzitorii gospodăriilor vecinilor.

AMBIANTA "- Vă fac cadou o pereche de dopuri de urechi. - Dumneavoastră mă jigniți cu asemenea obiecte. - Nu vă jignesc. - Vă rog să mai cumpărați 40 de pachete și să le dați și la vecinii mei, dacă dumneavoastră considerati că rezolvați problema cu acest pliculeț. - Păi, atunci, hai să-i tai și eu corzile vocale țiganului de pe Tineretului că mă deranjeaza de 40 de ani."

În ciuda reacțiilor virulente la adresa sa, consilierul PPDD, Ioan Ciulea, își susține în continuare propunerea de a le tăia coardele vocale câinilor, cu scopul de a-i reduce la tăcere.

AMBIANȚĂ "Văd că ceea ce am propus eu e revoltător, dar nu văd nicio revoltă. Vom găsi calea legală, cu privire la această propunere a mea."
 
Încercările consilierilor de a-l face să înțeleagă pe colegul lor că acțiunea de extirpare a coardelor vocale ar fi ilegală s-au lovit de un zid.

AMBIANȚĂ "- Trebuie găsită o modalitate de a se rezolva. - Exact! Nicidecum să tai corzile la câini. - Nu le taiem domnule, facem o mica incizie. - Și incizia ce e? - Taietură!"

În final, Consiliul Local Mediaș a respins în unanimitate propunerea consilierului PPDD.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Negocieri pentru moțiune ( 2 Septembrie 2021 )

  Scandalul din coaliția de guvernare este departe de a se fi încheiat. Deputatul USR PLUS Ionuț Moșteanu a anunțat că reprezentanții formațiunii au discutat cu AUR și că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

 • Municipiul Beiuș a devenit stațiune turistică de interes local ( 8 Decembrie 2020 )

  Bihorul s-a îmbogățit cu o nouă stațiune. Pe lângă Stâna de Vale, supranumită și Perla Apusenilor, stațiune renumită în țară și străinătate pentru cea mai lungă perioadă de menținere a stratului de zăpadă, aerul...

 • Alegerea lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ, sub semnul întrebării ( 21 Octombrie 2020 )

  Reacții virulente, pe scena politică, după ce Florin Iordache a fost votat în Parlament pentru a prelua șefia Consiliului Legislativ! Iordache a fost acceptat cu 185 de voturi pentru și 43 împotrivă, pe când...

 • Scandal la Sf. Parascheva ( 14 Octombrie 2020 )

  Incidente la Iași, la sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva. Unii credincioși i-au îmbrâncit și bruscat pe membrii forțelor de ordine și au încercat să ajungă în apropierea raclei cu moaște, care a fost scoasă în curtea Catedralei Mitropolitane.

 • Ilie Bolojan a câștigat șefia Consiliului Județean Bihor ( 29 Septembrie 2020 )

  Rezultatele înregistrate până acum reflectă victoria în alegeri a bihoreanului Ilie Bolojan, care a candidat pentru șefia Consilului Județean Bihor. Potrivit rezultatelor, liberalul Ilie Bolojan, cel care a devenit cunoscut...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2