Date companie
 
 
 
 

Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primarie, sector 2, alde, Ramona Mezei
 

Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață. Un om activ, Ramona Mezei este manager al Bibliotecii Metropolitane București. Jurnalist, profesor asociat al Colegiului Universitar „Spiru Haret” București și fondator al Școlii de Vorbit, Ramona Mezei a sprijinit activ timp de 10 ani întărirea democrației în România prin stimularea participării civice în cadrul Asociației Pro Democrația. Am cunoscut-o pe Ramona în apropiere de Grădina Icoanei, după ce a reușit să rezolve, măcar momentan, una din problemele multor bucureșteni.

RAMONA IOANA MEZEI, candidat ALDE, Primăria Sector 2

“Am găsit cu greu un loc de parcare. Este una dintre problemele cu care ne confruntăm toți cei care conducem zi de zi prin traficul aglomerat al Bucureștiului. Sunt o persoană activă și îmi place să șofez. Și vreau mai multe locuri de parcare. Unul dintre obiectivele mele ca primar al sectorului doi este crearea a două parcări subterane.”

Reabilitarea școlilor dar și sprijinirea tinerilor părinți sunt de asemenea priorități pentru Ramone Mezei.

RAMONA IOANA MEZEI, candidat ALDE, Primăria Sector 2

“El este Mihnea, baiețelul meu, are 12 ani și învață la Școala Tudor Arghezi, din sectorul 2. Vreau să învețe alături de ceilalți copii în școli moderne, dotate cu tehnologie de ultimă generație. În următorii doi, vreau ca toate școlile din sectorul 2 să fie reabilitate. Mihnea vine la școala singur, și, ca orice părinte îmi doresc să îmi știu copilul în siguranță. Atât pe stradă, cât și la școală. În urma cu 10 ani, când m-am întors la muncă din concediu de maternitate, am căutat cu disperare un loc pentru Mihnea la creșă. Am reușit cu greu să găsesc, iar copilul meu a fost la o creșă de stat. De atunci și până acum situația a rămas, din păcate, neschimbată. Locurile la creșă sunt foarte puține, iar listele de așteptare imense. Ca primar al sectorului 2, mă angajez că până în anul 2023 să construiesc o creșă în fiecare cartier. Și acest lucru, dincolo de faptul că este necesar, este și posibil."

Iar proiectele sale nu se opresc aici.

RAMONA IOANA MEZEI, candidat ALDE, Primăria Sector 2

“Sunt zilnic în contact cu persoane din sectorul 2, care îmi spun că își doresc să aibă un spațiu în care să se poate întâlni, loc în care să aibă posibilitatea să socializeze. Să participe la diverse evenimente culturale. Îmi doresc ca locuitorii sectorului 2 -adolescenți, tineri și vârstnici - să aibă un loc în care să vină cu drag, ca la ei acasă. Sunt un om care iubește cultura și cărțile și îmi doresc ca în acel spațiu să se regăsescă și o mică bibliotecă enciclopedică.”

Lider scout în cadrul Organizației Naționale Cercetașii României, Ramona este conștientă de importanța spațiilor verzi în Sectorul 2.

RAMONA IOANA MEZEI, candidat ALDE, Primăria Sector 2

“De peste 15 ani fac voluntariat. Sunt lider scout și sunt afiliată unui centru de cercetași care are sediul în sectorul 2. Mai întâi de toate, orice cercetaș are adânc înradăcinată în mintea lui, în sufletul lui natura. Iubesc natura. Face parte din ființa mea.
Bunica mea avea o vorbă, o vorbă pe care o aud mai rar în ultima vreme și zicea așa: Ca să te consideri un om împlinit, trebuie să construiești o casă, să faci un copil și să plantezi un copac. Am făcut o casă, am făcut un copil, și am participat la atât de multe acțiuni de plantere de copaci încât nu le mai știu numărul, darămite pe cel al pomilor pe care i-am pus în pământ să le crească rădăcini adânci și rezistențe. Vreau ca primar al sectorului 2 mai multe spații verzi, vreau să respirăm un aer mai curat. Să fim sănătoși. Contează cel mai mult.”

Ramona Mezei spune că se bazează pe oameni și știe cât de mult contează munca în echipă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Amalia Nenovici, un om pentru oameni ( 22 August 2020 )

  Un om pentru oameni! Așa se descrie Amalia Nenovici, în vârstă de 31 de ani, candidata ALDE pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei! Tânără și entuziastă, candidata ALDE are o viziune amplă și complexă asupra...

 • Planurile lui Ion Valentin Voicu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 5 ( 21 August 2020 )

  Sectorul 5 al Bucureștiului este, poate, cel care aduce cea mai mare provocare viitorului edil. Pentru că o vizită în Sectorul 5 înseamnă o schimbare de peisaj brutală, de la o zonă la alta. L-am însoțit pe candidatul ALDE...

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Propunerile lui Bogdan-Valentin Brătianu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 3 ( 18 August 2020 )

  Creșterea economiei, crearea de locuri de muncă și o digitalizare demnă de anul 2020! Sunt doar câteva dintre proiectele lui Bogdan-Valentin Brătianu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 3. În vârstă de 43 de ani, Bogdan este mândru de descendența sa din familia Brătienilor. De altfel, principiile liberale sunt cele care i-au conturat cariera politică.

 • Călin Popescu Tăriceanu și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei ( 18 August 2020 )

  Călin Popescu Tăriceanu este, oficial, candidat pentru Primăria Capitalei. Președintele ALDE și-a depus dosarul la Prefectura Municipiului București, alături de consilierii locali. El a fost însoțit de candidații ALDE, intrați...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2