Date companie
 
 
 
 

Protest pe ulițele din două sate, din cauza drumurilor neasfaltate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, drumuri, protest, hunedoara, asfalt, stare, ulite, administratia, noroi, bradu, loacala
 

Protest inedit, într-o localitate din județul Argeș! Localnicii din satul aflat la 3 kilometri de Pitești s-au săturat de starea proastă a drumurilor și de lipsa de inițiativă a administrației locale, așa că au făcut pancarte și au plecat în marș pe ulițe.

AMBIANȚĂ "Nu mai vrem noroi! Nu mai vrem noroi!"

VOX  "Nu se mai poate trăi în condițiile astea, că-mi vine să și plâng. Cu copii mici, se poate așa ceva?! Primarul ne minte de ani de zile, nu se poate."

Localnicii sunt nemulțumiți și de lipsa transportului în comun.

VOX "Nu avem transport și, dacă nu avem mașină personală, nu ne putem deplasa. Avem copii la școală, dacă vrei în oraș, bunica e bolnavă și, dacă nu suntem noi, s-o ducem cu taxiul. De unde bani de taxi?!"

Confruntați cu protestul sătenilor, reprezentanții administrației locale promit că vor ajunge cu lucrările și pe ulițele în cauză.

NICOLAE RACHERU, consilier, Consiliul Local Budeasa, județul Argeș "- O să vină utilajul în cursul zilei de astăzi sau mâine. Utilajul este în zona Calotești, la o reabilitare de drum. - Dar, de ce până acum nu s-a reabilitat acest drum? - Nu am avut fonduri, tot timpul s-au băgat bani în drumuri și s-au întreținut."

Aceleași nemultumiri le au și oamenii din Bradu, județul Hunedoara. După ce s-au efectuat lucrări de canalizare, drumurile nu au mai fost reparate, iar oamenii sunt nevoiți să meargă prin noroi.

VOX "De când s-au terminat lucrările de canalizare, de câte ori plouă e dezastru."

VOX "- Cum vă descurcați cu atâta noroi? - Păi, groaznic, cu cizme, mașina trebuie să o spăl în fiecare zi, în fiecare zi trebuie să ne spălăm încălțămintea."

Și aici, edilii le promit oamenilor că vor repara drumurile cât mai curând.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest inedit al polițiștilor, începând de luni ( 10 Ianuarie 2021 )

  Nemulțumirile polițiștilor, bucuria șoferilor și pietonilor! De luni, polițiștii nu vor mai da amenzi pentru traversare neregulamentară, lipsa centurii de siguranță sau vorbitul la telefon în timpul deplasării cu mașina.

 • Protest față de defrișări, la Sebeș ( 11 Decembrie 2020 )

  Protest împotriva defrișării pădurilor și a tăierilor ilegale, în fața fabricii companiei Kronospan din Sebeș. Joi seara, protestatarii s-au pus în fața camioanelor încărcate cu lemne și nu au mai permis...

 • Paznicul unui spital din județul Argeș a pulverizat spray lacrimogen asupra pisicii ( 19 Noiembrie 2020 )

  Incident bizar, la spitalul din Ștefănești, județul Argeș! 28 de pacienți și 30 de cadre medicale au fost evacuați, din cauza unui miros înțepător care se simțea în toată clădirea unității sanitare. Pacienții imobilizați...

 • Mitingul sanitarilor, la Piața Victoriei ( 5 Noiembrie 2020 )

  Protest în Piața Victoriei din București, organizat de Federația "Solidaritatea Sanitară"! Sindicaliștii cer acordarea tuturor drepturilor salariale prevăzute de lege, respectiv sporul de până în 30% și sporul pentru...

 • Ambulanțierii se pregătesc de proteste ( 1 Noiembrie 2020 )

  Ambulanțierii se pregătesc de proteste. Angajații din serviciile de ambulanță, au anunțat că, miercuri, 4 noiembrie, au programat un protest la nivel național, în intervalul orar 10.00 – 12.00, până marți, premierul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2