Date companie
 
 
 
 

Protest pe ulițele din două sate, din cauza drumurilor neasfaltate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, drumuri, protest, hunedoara, asfalt, stare, ulite, administratia, noroi, bradu, loacala
 

Protest inedit, într-o localitate din județul Argeș! Localnicii din satul aflat la 3 kilometri de Pitești s-au săturat de starea proastă a drumurilor și de lipsa de inițiativă a administrației locale, așa că au făcut pancarte și au plecat în marș pe ulițe.

AMBIANȚĂ "Nu mai vrem noroi! Nu mai vrem noroi!"

VOX  "Nu se mai poate trăi în condițiile astea, că-mi vine să și plâng. Cu copii mici, se poate așa ceva?! Primarul ne minte de ani de zile, nu se poate."

Localnicii sunt nemulțumiți și de lipsa transportului în comun.

VOX "Nu avem transport și, dacă nu avem mașină personală, nu ne putem deplasa. Avem copii la școală, dacă vrei în oraș, bunica e bolnavă și, dacă nu suntem noi, s-o ducem cu taxiul. De unde bani de taxi?!"

Confruntați cu protestul sătenilor, reprezentanții administrației locale promit că vor ajunge cu lucrările și pe ulițele în cauză.

NICOLAE RACHERU, consilier, Consiliul Local Budeasa, județul Argeș "- O să vină utilajul în cursul zilei de astăzi sau mâine. Utilajul este în zona Calotești, la o reabilitare de drum. - Dar, de ce până acum nu s-a reabilitat acest drum? - Nu am avut fonduri, tot timpul s-au băgat bani în drumuri și s-au întreținut."

Aceleași nemultumiri le au și oamenii din Bradu, județul Hunedoara. După ce s-au efectuat lucrări de canalizare, drumurile nu au mai fost reparate, iar oamenii sunt nevoiți să meargă prin noroi.

VOX "De când s-au terminat lucrările de canalizare, de câte ori plouă e dezastru."

VOX "- Cum vă descurcați cu atâta noroi? - Păi, groaznic, cu cizme, mașina trebuie să o spăl în fiecare zi, în fiecare zi trebuie să ne spălăm încălțămintea."

Și aici, edilii le promit oamenilor că vor repara drumurile cât mai curând.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2