Date companie
 
 
 
 

Proteste împotriva închiderea spitalelor din Săcele și Codlea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Aprilie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, codlea, spitale desfiintate, Sacele, reforma medicala
 

Sute de oameni au protestat în fața spitalului din localitatea brașoveană Săcele, cu speranța că vor convinge autoritățile să revină asupra deciziei de desființare a unității sanitare.

VOX "Câte persoane deservea acest spital? (...) Apreciem la momentul acesta câteva sute de persoane, o mie. Eu sper cã sãcelenii sã fie constienti de importanta acestuzi spital pentru sãnãtatea si viata noastrã."

AMBIANTÃ: "Jos primarul, jos primarul."

AMBIANTÃ "Jos primarul."

VOX: "Sã vinã domnul primar sã ne spunã dacã ne dã drumul la spital, cã suntem mulþi bolnavi, eu am patru boli, nu mai pot sã mai suport."

VOX: "Mergem la judeteanã ne dã afarã. -La Brasov ati fost la spital? -Am fost si nu ne-a primit. Ne tine acolo la observatii, ne dã o pastilã si ne dã drumul acasã."

CONSTANTIN NIȚĂ, președinte PSD Brașov: "Eu cred cã protetstele cetãtenilor nu vor avea efectul cuvenit, dar cetãtenii trebuie sã se batã pentru un minim de asistentã medicalã."

EMIL BOC, premier: "Ministrul Sãnãtãtii are susþinere pentru reforma care este necesarã."

Aceeași situație s-a înregistrat și la Codlea, acolo unde protestatarii au blocat DN1, nemulțumiți că autoritățile le-au închis spitalul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • Protestele de aseară, marcate de violențe și soldate cu amenzi și participanți reținuți ( 30 Martie 2021 )

  Sancțiuni după protestele de aseară, iar măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului rămân în vigoare! În conferința de presă susținută în această dimineață, prefectul Capitalei, Alin Stoica și șefii...

 • Ziua Poliției Române, marcată prin proteste ale sindicaliștilor din M.A.I. ( 25 Martie 2021 )

  Sindicatele polițiștilor și personalului contractual din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au sărbătorit Ziua Poliției Române... în stradă! Sindicaliștii au protestat în Piața Romană, la Universitate, în Piața Victoriei...

 • Reprezentanții partidului AUR au ieșit în stradă ( 31 Ianuarie 2021 )

  Reprezentanții Partidul AUR au organizat un protest în fața Ministerului Sănătății, în urma incendiului de la Institutul „Matei Balș”! Aceștia sunt extrem de nemulțumiți de sistemul de sănătate.

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2