Date companie
 
 
 
 

Proteste, în majoritatea orașelor țării

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proteste, liberali, Klaus Johannis
 

Românii nemulțumiți de actuala conducere a țării continuă să protesteze în majoritatea orașelor. La Cluj-Napoca, manifestanții au scandat numele primarului Sibiului, Klaus Johannis, cel care, în 2008, fusese propus de liberali pentru funcția de premier.

AMBIANȚA - protest Cluj cum cântă protestatarii și pancarta cu Johannis premier

Johannis a precizat, însă, că, acum, nu ia în calcul renunțarea la funcția de primar pentru cea de prim-ministru.

KLAUS JOHANNIS, primarul Sibiului: "Îi înțeleg pe sibienii care protestează și simpatizez cu ei. (...) Eu nu refuz niciodată dialogul, dar nu cred că se va ajunge în situația asta, să negocieze cineva cu mine. Nu aș fi dispus să plec pe o astfel de poziție."

Primarul Sibiului are, însă, o soluție pentru rezolvarea problemelor din țară.

KLAUS JOHANNIS, primarul Sibiului: " Nu cred nici într-un guvern de tehnocrați, nici într-un guvern de uniune națională. Alegerile anticipate ar rezolva problema pentru toată lumea."

Sibienii care nu au ieșit în stradă i-au susținut pe manifestanți de la balcoanele blocurilor. Aceștia, la rândul lor, au replicat cu lozinca: "Nu stați în balcoane, că muriți de foame". Demonstranții au cântat "Deșteaptă-te române" și "Tu, Ardeal".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc ( 10 Iunie 2020 )

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 • Protestele sindicaliștilor din penitenciare, suspendate pentru negocieri cu Guvernul ( 21 Mai 2019 )

  Sindicaliștii din penitenciare suspendă protestele! Sindicatul Național al Lucrătorilor din Penitenciare și Federația Sindicatelor din Sistemul Penitenciar au suspendat protestele declanșate în luna mai, după ce au primit o invitație...

 • Ministrul Educației renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal ( 14 Mai 2019 )

  Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu a anunțat că renunță la modificările aduse admiterii în învățământul liceal, astfel că etapele înscrierii elevilor la liceu vor începe de miercuri, 15 mai, așa cum era prevăzut inițial în calendarul examenelor.

 • Manifestanții pro Kovesi, în stradă ( 31 Martie 2019 )

  Românii au ieșit, din nou, în stradă! În Capitală, peste 1000 de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a-și arăta nemulțumirile față de modificările aduse legilor justiției. 

 • Ciobanii, revoltați de majorarea taxei de pășunat ( 30 Martie 2019 )

  Proteste ale fermierilor, în județul Bihor! Mai mulți ciobani și păstori din localitatea Mădăras au venit în fața Consililului Județean, pentru a-și arăta mâhnirea față de faptul că Primăria a majorat taxa de pășunat.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2