Date companie
 
 
 
 

Radare în cascadă, montate de Poliția Rutieră pe DN1, A1 și A2

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : radar, soferi
 

Șoferii vitezomani, care se aventurează pe DN1, A1 și A2, circulă cu pistolul la tâmplă! Nu, nu este vorba despre o armă de foc, ci de pistoul radar cu undă laser, pe care Poliția Rutieră îl folosește cu succes, în ultima perioadă.

AMBIANȚĂ: "88 de kilometri! Da, recepționat. 88 de km. 88 de km. Prima clasă de sancțiuni, două puncte de penalizare și amendă de 80 de lei!"

Participanții la trafic sancționați s-au arătat iritați de noua tehnică intrată în dotarea poliție. Un motociclist a fost amendat pentru semnele obscene adresate agenților de circulație.

AMBIANȚĂ (motociclist semne obscene): "Vă rog să ne comunicați pentru motociletă. A arătat semne obsecene în zona pietonală unde acționați cu aparatul tip laser."

VOX: "- N-am arătat niciun semn obscen la nimeni. Eu nu arăt semne obscene la nimeni.- Atunci de ce v-au tras pe dreapta?- De hoți ce sunt! Stau civili pe pasarelă și ne filmează.- V-au amendat?- Mi-au dat amendă.- Cât?- Cinci milioane."

VOX: "Noul sistem de radar despre care sunt dânșii că este ultra performant, îmbărcați în civili, cățărați pe pasarelă. Mi se pare ceva ieșit din comun. Ar trebui să fie indicat radar, cum este în toată UE. Mâine-poimâine, stau în pom."

CIPRIAN OLTEANU, șef birou, Poliția Rutieră Ilfov: "- Aparatul funcționează cu o undă laser indetificând autovehiculele care circulă cu viteză. Face o filmare după care poze succesive.- Cât bate unda?- 1.200 de metri."

Vânătoarea de vitezomani va continua duminică, atât pe Drumul Național 1, cât și pe Autostrada Soarelui.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șoferi băuți sau sub influența drogurilor, prinși în trafic ( 20 Decembrie 2020 )

  Șoferi aflați sub influența alcoolului sau a drogurilor, prinși de polițiști în Capitală! Mai mulți conducători auto au fost opriți în trafic sâmbătă seară de către oamenii legii. În urma raziei, polițiștii au identificat un șofer în vârstă de 34 de ani, aflat sub influența substanțelor psihoactive, care se deplasa pe bulevardul Beijing din Sectorul 1.

 • Șoferii trebuie să-și echipeze mașinile cu anvelope de iarnă ( 5 Decembrie 2020 )

  Cozi la service-urile auto, pentru schimbarea anvelopelor de vară, cu cele de iarnă. Prima ninsoare i-a luat prin surprindere pe șoferii care, de teama amenzilor, se grăbesc să își echipeze mașinile. Potrivit legii...

 • Șoferii fără abateri în 2019, premiați ( 21 Mai 2020 )

  Șoferii care nu au nicio abatere de la regimul rutier, în 2019, pot fi premiați, în cadrul campaniei „Șoferi de nota 10!” Este o campanie anuală a Poliției Române, în colaborare cu Asociația Green Road, inițiată...

 • Road rage, la cote alarmante din cauza traficului de coșmar ( 26 Ianuarie 2020 )

  Road rage sau furia rutieră, o tulburare care se manifestă prin stres și ostilitate din cauza traficului, la cote alarmante, în România! Psihologii atrag atenția asupra faptului că numărul mare de mașini și orele petrecute...

 • Șeful I.P.J Vâlcea, lăsat fără permis din cauza vitezei ( 28 Decembrie 2019 )

  Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, comisarul de poliție Sorin-Ovidiu Oara, a rămas fără permisul de conducere, chiar în ziua de Crăciun. Șeful I.P.J. a fost oprit și sancționat de polițiștii de la Rutieră din Horezu...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2