Date companie
 
 
 
 

Radu Mazăre va petrece Paștele în libertate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : radu mazare, primar
 

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a răsuflat ușurat, în Vinerea Mare, după ce a aflat că va petrece Paștele în libertate. Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins recursul procurorilor de arestare preventivă pentru 29 de zile. Edilul de la malul mării a primit vestea... cea mare... la un restaurant din Capitală.

RADU MAZĂRE, primar, Constanța: "S-a făctu dreptate, în Vinerea Mare! Am să plec la Constanța și, mâine, am să merg acolo, în cartier. Pe tot parcursul zilei de azi, nu a fost pusă la îndoială legalitatea acestei achiziții, ci au spus așa, Mazăre a luat șpagă să facă acest cartier pentru săraci."

Primarul Constanței recunoaște că a avut un interes în construirea acelui cartier social, însă acesta nu era de natură financiară.

RADU MAZĂRE, primar, Constanța: "Tot ce mă călăuzește în viață (...) este să faci bine, si este mult mai important decât să ții post și să te duci în biserică. (...) Era interesul meu, sufletesc, la început, să fac pentru oamenii aceștia amărâți și, dacă vreți, și înțeles electroal. Pentru că am promis lucrul ăsta și era normal să îl fac, ca să fiu votat încă o dată."

Cât despre fratele lui, Alexandru Mazare, implicat în acest dosar de luare de mită, edilul Constanței spune că nici măcar nu a fost menționat de procurori și de judecători.

RADU MAZĂRE, primar, Constanța: "Fratele meu nu are nicio implicare! Nu îl cunoaște, e la Senat. Nu Senatul construia case. Nu are nicio treabă! Șpaga nu era menționată de către judecător ca fiind dată fratelui meu, pentru că nu avea nicio atribuție."

Senatorul Alexandru Mazăre este urmărit penal, pentru complicitate la luare de mită și fals în declarații.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2