Date companie
 
 
 
 

Raportul edilului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Raport activitate Ciucu
 

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, și-a prezentat bilanțul celor doi ani de mandat. Este primul edil din România care a hotărât să le prezinte oamenilor din comunitate proiectele implementate până acum și planurile pentru viitor. Printre altele, edilul a menționat reușite privind recuperarea terenurilor lăsate în paragină, pe care au fost realizate spații verzi și locuri de recreere, dărâmarea construcțiilor ilegale și transformarea suprafețelor în parcuri, realizarea unor parcări noi pe maidane sau terenuri abandonate. De asemenea, în acești doi ani, infrastructura stradală s-a dezvoltat și au apărut noi alei pietonale. Nu în ultimul rând, au fost organizate evenimente culturale și sportive notabile.

CIPRIAN CIUCU, primar, Sector 6 București ”Am atras fonduri europene și am demarat multe proiecte în diverse domenii cum ar fi digitalizare. Deci proiecte care să crească efectiv calitatea vieții oamenilor.”

Primarul Ciprian Ciucu a precizat că administrația sa a contribuit la înființarea a noi școli, grădinițe și creșe, reabilitarea și crearea de piețe agro-alimentare, locuințe sociale și cantine pentru persoanele defavorizate. Totuși, spune edilul, oamenii nu sunt pe deplin mulțumiți.

CIPRIAN CIUCU, primar, Sector 6 București ”Cele mai mari probleme sunt legate de locurile de parcare. Oamenii vor locuri de parcare. Sunt undeva la 150.000 de mașini în Sectorul 6 și doar 45.000 de locuri de parcare. Chiar dacă noi am făcut, în acest an, vreo 3.000 de locuri de parcare noi, ele nu se văd în economia totală.”

Ciprian Ciucu își propune să-și continue proiectele pentru comunitate. Una dintre priorități este construirea unui spital modern în Sectorul 6.


Raportul edilului

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2