Date companie
 
 
 
 

RATB, fără bani de investiții sau întreținere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : RATB, tramvaie
 

RATB a rămas fără banii prevăzuți pentru investiții sau întreținere pentru acest sfârșit de an. Din cele peste 500 de tramvaie care circulă pe străzile Capitalei, mai bine de jumătate ar fi trebuit casate de mulți ani. Iar șanse să fie schimbate prea curând nu există.

ADRIAN CÂMPUREAN, directorul general al RATB: "Noi le vom finaliza, nu stiu cum o să ramana cu furnizorii pe care trebuie să-i platim. (...) Eu sper ca până la urmă Consiliul General să înțeleagă situația în care ne aflam și la rectificare pe care o vor face în decembrie să repună în program aceste investiții."

În urma unei rectificări bugetare făcută de Primăria Capitalei, Regia Autonomă de Transport București a rămas fără 43 de milioane de lei. Banii erau prevăzuți pentru finalizarea a trei tramvaie, pentru achiziționarea de automate de bilete și echipamente de reîncarcare a cardurilor. În prezent, 60 la sută din banii pe care RATB îi primește de la municipalitate se duc pe subvenția biletelor de călătorie. Tramvaiele produse de RATB sunt cele mai ieftine din gama lor. Costă sub un milion de euro, sunt produse la București cu mânã de lucru autohtonă și pot fi și exportate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2