Date companie
 
 
 
 

Reconstituire în cazul violării, uciderii și tranșării femeii din Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, ucisa, suspect, femeie, reconstituire, transata, violata
 

Reconstituire în cazul violării, uciderii și tranșării femeii din Argeș. Principalul suspect în acest caz a fost dus de anchetatori la apartamentul lui din Topoloveni și la podul de la Cãțeasca, de unde individul a aruncat trupul mutilat al victimei în râu. Bãrbatul și-a recunoscut faptele și le-a povestit totul anchetatorilor.

AMBIANȚÃ "- Unde ai parcat mașina? - În spate, aicea!"

Mai întâi, Florin Mânzãraru le-a indicat anchetatorilor locul în care s-a urcat, în mașina lui, femeia care făcea autostopul. Apoi, a fost dus la apartamentul sãu din Topoloveni, unde le-a povestit cum a ucis-o.

AMBIANȚÃ "- În ce mod ai scos-o din mașinã?- În brațe!"

MARIUS IACOB, procuror șef, Secția Urmãrire Penalã Î.C.C.J. "A descris în mod detaliat activitãțile pe care le-a desfãșurat din momentul în care a luat victima la ocazie pânã în momentul în care a aruncat fragmentele de cadavru. Estimãm la 2 luni de zile durata acestei anchete. Așteptãm rezultatul expertizelor ADN."

Suspectl va fi supus unei expertize psihiatrice.

VIOREL VASILE, șef Direcția de Investigații Criminale Argeș "La un moment, își dã seama cã ceea ce a fãcut nu a fost tocmai în regulã, poate nici creștinește, și, într-un final, ajunge sã colaboreze! Are momente când îi pare rãu, dar și momente când gena infractorului persistã!"

Dupã reconstituire, bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost dus la București. El se află în arest preventiv pentru omor deosebit de grav și tâlhãrie. Pe 25 mai, trupul mutilat al femeii de 36 de ani a fost descoperit de un cioban în râul Argeș, în zona localitãții dâmbovițene Petrești. Femeia locuia în comuna Valea Mare din Dâmbovița și fãcea zilnic naveta la Topoloveni, unde lucra la o fabricã de pâine.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2