Date companie
 
 
 
 

Record de medalii pentru România, la Campionatul European de Gimnastică Aerobică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : campionat, european, gimnasti, medalii, aerobica
 

Gimnaștii români au înregistrat succes după succes! Reprezentanții țării noastre au câstigat 9 medalii la Campionatul European de Gimnastică Aerobică, desfășurat la București. Tricolorii au cucerit rând pe rând aurul, argintul si bronzul. Reusitele românilor au fost apreciate de public, dar mai ales de juriu. La cea de-a 7-a ediție a competiției europene, la proba de grup, aurul a fost cucerit de trioul format din Valentin Mavrodineanu, Mircea Zamfir si Petru Tolan, iar la individual feminin, de Oana Corina Constantin.

OANA CORINA CONSTANTIN, campioană europeană "In curând, va deveni si acest sport olimpic, dar mai sunt câteva discutii prin Federatie."

Medalia de argint a fost câstigata, la proba de grup, de româncele Oana Corina Constantin, Andreea Bogati, Delia Lăcătaru, Luisa Maria Pavel, Laura Andreea Cristache si Anca Claudia Surdu. Chiar daca nu au urcat pe prima treapta a podiumului, fetele susțin ca au avut un atu în fata baietilor.

VOX "Ei au o forta mai mare si au o dificultate mai mare. Si acolo e diferenta. Fetele sunt mai gratioase. Noi câstigam pe artistic."

România nu a lasat necucerit nici bronzul. La individual feminin, Luisa Maria Pavel a ocupat locul trei. Si juniorii români au câstigat doua medalii de aur, doua de argint si una de bronz.

VOX "Vrem sa câstigam si alte medalii încercam sa ne antrenam mereu cu aceeasi motivatie pentru aurul european si mondial, înainte de concurs."

La Campionatele Europene de Gimnastică Aerobică au participat 250 de sportivi din 20 de tari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cantitate mare de apă, donată Spitalului „Dr. Gavril Curteanu” din Oradea ( 13 August 2020 )

  Solidaritatea este cel mai bun medicament în aceste vremuri de pandemie, iar companiile care au donat și donează spitalelor cele de trebuință ne ajută să respirăm mai liniștiți! Încă din primul moment...

 • Polițistul din Târgu Jiu, în arest provizoriu ( 12 Ianuarie 2020 )

  Polițistul din Târgu Jiu, reținut pentru un dosar de furt în Germania, a fost plasat în arest provizoriu ăn țară, pentru 15 zile, până la traducerea mandatului european de arestare. Așa a decis Curtea de Apel Craiova.

 • Adina Vălean, aviz pozitiv pentru audiere ( 12 Noiembrie 2019 )

  Adina Vălean are undă verde pentru a fi audiată în comisia de transporturi a Parlamentului European. Ea a primit aviz pozitiv, cu unanimitate de voturi, din partea comisiei juridice a Parlamentului European, după...

 • Măsuri drastice, anunțate în prima ședință oficială a noului Guvern ( 6 Noiembrie 2019 )

  În sfârșit, a avut loc prima ședință oficială condusă de noul premier, Ludovic Orban. La reuniune a participat și președintele României, Klaus Iohannis. Șeful statului a declarat că prezența sa la Palatul Victoria...

 • Siegfried Mureșan, noua propunere de comisar european ( 5 Noiembrie 2019 )

  Siegfried Mureșan este propus pentru funcția de comisar european de către Guvernul Ludovic Orban! Potrivit unor surse din PNL, propunerea va fi făcută oficial, în cadrul unei scrisori adresate Comisie Europene, cel mai...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2