Date companie
 
 
 
 

Record de medalii pentru România, la Campionatul European de Gimnastică Aerobică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : campionat, european, gimnasti, medalii, aerobica
 

Gimnaștii români au înregistrat succes după succes! Reprezentanții țării noastre au câstigat 9 medalii la Campionatul European de Gimnastică Aerobică, desfășurat la București. Tricolorii au cucerit rând pe rând aurul, argintul si bronzul. Reusitele românilor au fost apreciate de public, dar mai ales de juriu. La cea de-a 7-a ediție a competiției europene, la proba de grup, aurul a fost cucerit de trioul format din Valentin Mavrodineanu, Mircea Zamfir si Petru Tolan, iar la individual feminin, de Oana Corina Constantin.

OANA CORINA CONSTANTIN, campioană europeană "In curând, va deveni si acest sport olimpic, dar mai sunt câteva discutii prin Federatie."

Medalia de argint a fost câstigata, la proba de grup, de româncele Oana Corina Constantin, Andreea Bogati, Delia Lăcătaru, Luisa Maria Pavel, Laura Andreea Cristache si Anca Claudia Surdu. Chiar daca nu au urcat pe prima treapta a podiumului, fetele susțin ca au avut un atu în fata baietilor.

VOX "Ei au o forta mai mare si au o dificultate mai mare. Si acolo e diferenta. Fetele sunt mai gratioase. Noi câstigam pe artistic."

România nu a lasat necucerit nici bronzul. La individual feminin, Luisa Maria Pavel a ocupat locul trei. Si juniorii români au câstigat doua medalii de aur, doua de argint si una de bronz.

VOX "Vrem sa câstigam si alte medalii încercam sa ne antrenam mereu cu aceeasi motivatie pentru aurul european si mondial, înainte de concurs."

La Campionatele Europene de Gimnastică Aerobică au participat 250 de sportivi din 20 de tari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2