Date companie
 
 
 
 

Regal teatral la "Masca", în prima dintre cele trei zile dedicate aniversării a 23 de ani de la înființare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacole, teatru, masca, aniversare, actori, spectatori, piese
 

Regal teatral, vineri seara, la Teatrul Masca din Capitală! În prima zi, din cele trei dedicate împlinirii a 23 de ani de la înființarea teatrului, au actorii de la Masca au evoluate în spectacolele "Când dragostea poartă pâslari" și "Fior d`amor în București". Scenele inedite cu travestiți, glumele sau întâmplările neprevăzute care îi împiedică pe doi bătrâni, Pantalone și Cicognato, să câștige dragostea a două tinere, au făcut încântarea spectatorilor.

AMBIANȚĂ "- Stăpâne, v-ați îndrăgostit de Isabella, fiica lui Pantalone? - Bravo, Capestro! În sfârșit, ai priceput!"

AMBIANȚĂ "- Biancifiore? - Da, ea! Sunt un bărbat cu gusturi elevate."

MIHAI MĂLAIMARE, director, Teatrul Masca, București "Amorul este în centrul întregii intrigi și, sigur, pentru asta se bat tineri și bătrâni. Evident, ca în viață, ca întotdeauna, vor câștiga cei care sunt în stare să o facă, adică tinerii."

Rolurile au fost interpretate de actori talentați, care s-au pregătit în Italia, împreună cu marele regizor Michele Modesto Casarin.

DORA IFTODE, actriță "În piesa asta fac un Pantalone. E un travestit. Întotdeauna trebuie să te raportezi la ceea ce faci. Foarte interesant și foarte greu!"

ANAMARIA PÂSLARU, actriță "S-a muncit mult, intens. Jocul cu masca este foarte complicat, dar este minunat."

Un spectacol la Masca, e ca un magnet! Spectatorul nu se mulțumește cu o singură reprezentație. Revine iar și iar, pentru a urmări cu aceeași plăcere piesa care l-a cucerit.

SANDU GRECU, președinte, Uniunea Teatrală din Republica Moldova "Ceea ce se produce la Teatrul Masca, cred că este unul din pilonii teatrului Românesc. Sunt un îndrăgostit al creației lui Mihai Mălaimare."

VOX "Exceptională! O văd a treia oară și e cu aceeași plăcere."

VOX "Îmi place foarte tare, cred că este a șasea sau a șaptea oară când o văd și de fiecare dată descopăr lucruri noi."

Pe 25 mai, seara, la Teatrul Masca are loc ceremonie de premiere a marilor actori ai scenei românești. După încheiere, actorii de la Masca vor evolua în două spectacole: "Militarul Fanfaron" și "O scrisoare pierdută".

AMBIANȚĂ "Sweet dreams are made of this. Who am I to disagree?"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2