Date companie
 
 
 
 

Regal teatral la "Masca", în prima dintre cele trei zile dedicate aniversării a 23 de ani de la înființare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spectacole, teatru, masca, aniversare, actori, spectatori, piese
 

Regal teatral, vineri seara, la Teatrul Masca din Capitală! În prima zi, din cele trei dedicate împlinirii a 23 de ani de la înființarea teatrului, au actorii de la Masca au evoluate în spectacolele "Când dragostea poartă pâslari" și "Fior d`amor în București". Scenele inedite cu travestiți, glumele sau întâmplările neprevăzute care îi împiedică pe doi bătrâni, Pantalone și Cicognato, să câștige dragostea a două tinere, au făcut încântarea spectatorilor.

AMBIANȚĂ "- Stăpâne, v-ați îndrăgostit de Isabella, fiica lui Pantalone? - Bravo, Capestro! În sfârșit, ai priceput!"

AMBIANȚĂ "- Biancifiore? - Da, ea! Sunt un bărbat cu gusturi elevate."

MIHAI MĂLAIMARE, director, Teatrul Masca, București "Amorul este în centrul întregii intrigi și, sigur, pentru asta se bat tineri și bătrâni. Evident, ca în viață, ca întotdeauna, vor câștiga cei care sunt în stare să o facă, adică tinerii."

Rolurile au fost interpretate de actori talentați, care s-au pregătit în Italia, împreună cu marele regizor Michele Modesto Casarin.

DORA IFTODE, actriță "În piesa asta fac un Pantalone. E un travestit. Întotdeauna trebuie să te raportezi la ceea ce faci. Foarte interesant și foarte greu!"

ANAMARIA PÂSLARU, actriță "S-a muncit mult, intens. Jocul cu masca este foarte complicat, dar este minunat."

Un spectacol la Masca, e ca un magnet! Spectatorul nu se mulțumește cu o singură reprezentație. Revine iar și iar, pentru a urmări cu aceeași plăcere piesa care l-a cucerit.

SANDU GRECU, președinte, Uniunea Teatrală din Republica Moldova "Ceea ce se produce la Teatrul Masca, cred că este unul din pilonii teatrului Românesc. Sunt un îndrăgostit al creației lui Mihai Mălaimare."

VOX "Exceptională! O văd a treia oară și e cu aceeași plăcere."

VOX "Îmi place foarte tare, cred că este a șasea sau a șaptea oară când o văd și de fiecare dată descopăr lucruri noi."

Pe 25 mai, seara, la Teatrul Masca are loc ceremonie de premiere a marilor actori ai scenei românești. După încheiere, actorii de la Masca vor evolua în două spectacole: "Militarul Fanfaron" și "O scrisoare pierdută".

AMBIANȚĂ "Sweet dreams are made of this. Who am I to disagree?"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Farmecul scenei: A început Festivalul de Teatru Școlar în limba spaniolă ( 14 Februarie 2020 )

  A început cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Național de Teatru Școlar în limba spaniolă. Competiția, la care participă elevi ai secțiilor bilingve româno-spaniolă din toată țara, se desfășoară la Palatul Național al Copiilor din Capitală. Elevii au pregătit piese de teatru captivante și spectacole pe cinste pentru public.

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • La ceas aniversar! S-au împlinit 60 de ani de la înființarea secției de Autovehicule Rutiere ( 12 Decembrie 2019 )

  Moment aniversar la Universitatea Politehnică București! Se împlinesc 60 de ani de la înființarea specializării Autovehicule Rutiere. La eveniment au participat peste 150 de foști studenti și dascăli ai acestei prestigioase unități de învățământ. Rând pe rând actuali și foști profesori au vorbit despre importantă înființării acestei facultăți pentru dezvoltarea industriei de construcții de autoturisme din țară noastră.

 • Premiera spectacolului ”D'ale carnavalului”, la Teatrul Masca ( 8 Noiembrie 2019 )

  ”D`ale carnavalului”, în premieră la Teatrul Masca! Aseara a avut loc marea premieră a mult așteptatului spectacol regziat de Mihai Mălaimare. Carnavalul care este inspirat după operele lui Ion Luca Caragiale...

 • ”D'ale carnavalului”, la Teatrul ”Masca” ( 2 Noiembrie 2019 )

  Premieră de zile mari, la Teatrul Masca! Piesa de comedie „D’ale carnavalului”, de referință în creația lui Ion Luca Caragiale, este pusă în scenă în mod inedit, la Teatrul Masca, în regia lui Mihai Mălaimare.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2