Date companie
 
 
 
 

Regele Mihai, sărbătorit la Castelul Peleș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : castelul, aniversare, regele, mihai, dineu, romaniei, principele, Peles, ciobanu, grad, cavaler, vicoveanca, coroana, buciuceanu, olteanu, dolanescu
 

Moment aniversar la Castelul Peleș din Sinaia. Casa Regală a României a sărbătorit aniversarea Majestății Sale Regele Mihai, care va împlini, pe 25 octombrie, vârsta de 93 de ani. În cadrul ceremoniei, au fost decorate personalități ale vieții publice, dar și culturale. La eveniment a participat și Principele Radu. Printre personalitățile care au primit disticția Coroana României în grad de Cavaler, se numără Sofia Vicoveanca și Maria Ciobanu.

AMBIANȚĂ "Doamnei Sofia Vicoveanca, pentru întreaga sa carieră dedicată artei și muzicii populare românești!"

SOFIA VICOVEANCA, artistă "Sunt fericită, emoționată! Iată-mă-s!"

MARIA CIOBANU, artistă "Sunt nespus de fericită și sunt copleșită de emoții. Sunt atât de bucuroasă!"

La eveniment, a fost prezent și Ionuț Dolănescu, care a susținut-o pe mama sa.

IONUȚ DOLĂNESCU, artist "Suntem fericiți că suntem aici. Sunt trist că bunica mea, mama Gherghina, a încetat din viață, ieri, dar sunt foarte bucuros pentru mama mea."

Nu au fost uitate nici doamnele scenei românești, Draga Olteanu Matei și Tamara Buciuceanu Botez, și nici Stelian Tănase, realizator al unor documentare dedicate Casei Regale. Cu toții au fost decorați cu medalia Coroana României în grad de Ofițer.

AMBIANȚĂ "Draga Olteanu Matei, pentru întreaga sa carieră de artă dramatică, în teatru, radio și televiziune."

TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ, actriță "Mare fericire și bucurie!"

Ceremonia de decorare a fost urmată de un dineu în onoarea Regelui Mihai. Evenimentele dedicate aniversarii Regelui Mihai vor continua, sâmbătă, la Ateneul Român, cu un concert de gală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2