Date companie
 
 
 
 

Reglare de conturi în stil mafiot în județul Argeș! Un bolid de lux a fost incendiat în fața casei proprietarului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, razbunare, incendiere
 

Reglare de conturi în stil mafiot, în Pitești! Un bolid de lux a fost incendiat în fața casei proprietarului, în noaptea de luni spre marți. Bărbatul și soția lui s-au trezit în toiul nopții din cauza unui zgomot bizar. Omul s-a dus să vadă ce se întâmplă și și-a văzut mașina în flăcări. A sunat imediat la 112, apoi a luat extinctoarele din casă și a alergat împreună cu soția să stingă focul. Vecinii le-au dat o mână de ajutor.

VOX, martor: "Când am văzut flăcările, m-am deplasat repede către locul cu incidentul și am văzut mașina cum lua foc."

VLAD VOICU, reprezentant, I.S.U. Argeș: "În prima fază a fost un pic de flacară și au intervenit dânșii și l-au stins."

Primele date ale anchetei arată că este vorba despre o reglare de conturi. Atacatorii au spart un geam al mașinii și au aruncat înăuntru un bidon cu benzină căruia i-au dat foc.

MADĂLIN ZAMFIR, purtător de cuvânt, Poliția Argeș: "Incendiul ridică suspiciuni. În acest moment s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere."

Poliția are deja un cerc de suspecți. Proprietarul le-a spus oamenilor legii că are mai mulți dușmani. Omul va trebui acum să scoată câteva mii de euro din buzunar ca să-și repare mașina.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2