Date companie
 
 
 
 

Regulile impuse de pandemie îi nemulțumesc pe cei de la pompe funebre

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : protest, dricuri
 

Angajații din sistemul de servicii funerare protestează din cauza noilor reguli COVID-19! Zeci de dricuri au venit din țară, în București, în fața Palatului Victoria.

ALEXANDRA VLAD, reporter
„Cei de la pompe funebre sunt revoltați de ordinul prin care trebuie să se ocupe de îmbrăcarea celor răpuși de Covid-19, spunând că, astfel, își pun viața și sănătatea în pericol. Aceștia avertizează ca acest fapt poate duce la cresterea tarifului pentru servicii.”

ALEXANDRU ROȘU, reprezentant servicii funerare

„În primul rând nemulțumirile noastre sunt cu privire la Patriarhia Română și la concurența neloială față de noi, antreprenorii funerari care ne cerem dreptul doar la muncă, atât. A doua nemulțumire prinvind noul ordin al ministrului cu referire la procedura de lucru COVID- 19 la domiciliu. Să vină domniile lor să îmbrace la domiciliu. Nu ne-au consultat dacă avem echipamentele necesare, modul de lucru, ce facem cu deșeurile contaminate unde le aruncăm.” 

Ei au mai declarat că morgile spitalelor sunt pline după schimbarea noilor reguli aprobate de Guvern. Potrivit noilor condiții, orice persoană decedată în urma COVID-19 va putea fi îmbrăcată și pusă ulterior în doi saci speciali de plastic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2