Date companie
 
 
 
 

Renovări masive în spitale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Ianuarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spitale, renovare
 

Toate cele 19 spitale aflate în administrarea Primăriei Municpiului București vor intra într-un amplu proces de renovare și igienizare. Anunțul a fost făcut de primarul general Gabriela Firea, în cadrul unei întâlniri cu managerii și directorii medicali ai celor 19 spitale. În ceea ce privește dotările care urmează să fie făcute, Gabriela Firea a cerut definitivarea inventarului cu toate aparatele necesare, astfel încât Administrația Spitalelor să poată demara procedura de achiziție. Înainte de achiziția de aparatură nouă, managerii trebuie însă să trateze cu mare responsabilitate raportul infecțiilor intraspitalicești, a atras atenția edilul Capitalei.

În același timp, Firea a pledat pentru o evaluare a fluxului medical, urmând să fie extinse secțiile cu mulți pacienți. Pe de altă parte, managerii celor 19 spitale din București sunt obligați să depună, la Direcția de Sănătate Publică, Planul Alb pentru managementul incidentelor cu victime multiple. Termenul de depunere este sfârșitul lunii februarie, potrivit unei dispoziții emise de Departamentul pentru Situatii de Urgență din cadrul Ministerului de Interne.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Muzeul de Istorie Naturală din Iași a intrat în renovare. Elefantul Gaba rămâne în șantier ( 28 Iunie 2019 )

  Muzeul de Istorie Naturală đin Iași a intrat într-un amplu proces de reabilitare, după șase ani de când a fost închis. Exponatele au fost mutate, cu excepția elefantului indian Gaba, cel mai impresionant obiect din patrimoniul muzeului.

 • Atac informatic, în spitalele din România ( 20 Iunie 2019 )

  Atac cibernetic în spitalele din România! Ministerul Sănătății a transmis o avertizare către toate unitățile sanitare din țară, după ce hackerii amenință sistemului informatic din sistemul sanitar. Alerta a fost dată în urma...

 • Asistenții medicali, mai puține cereri de plecare din țară ( 12 Mai 2019 )

  Numărul asistentilor medicali care vor să lucreze în străinătate a scăzut! Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Sorina Pintea. 

 • Oficialii UE cer Guvernului să clarifice situația celor trei spitale regionale ( 11 Martie 2019 )

  Oficialii de la Bruxelles cer lămuriri asupra construirii celor trei spitale regionale din România! Comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, i-a transmis o scrisoare, premierului Viorica Dăncilă în care îi solicită acesteia să comunice Comisiei Europene de la Bruxelles poziția oficială a Guvernului în privința celor trei spitale regionale care ar urma să fie construite la Iași, Cluj și Craiova. 

 • Tot mai multe infecții în spitale ( 27 Octombrie 2018 )

  Numărul infecțiilor dobândite în spitale aproape s-a dublat în ultimii 12 ani! Potrivit unui document al Institutului Național de Sănătate Publică, numărul infecțiilor dobândite a ajuns de la 10.827 în 2005, la 19.607 în 2017.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2