Date companie
 
 
 
 

Restaurantele și cafenelele din București se închid din nou

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Octombrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluburi, restaurante, inchidere
 

Lovitură pentru lucrătorii din domeniul HoReCa! Se închid barurile, restaurantele și discotecile din București. Și cazinourile și sălile de jocuri de noroc își închid porțile. Rămân deschise doar agențiile Loto, acolo unde se poate păstra distanța în interior. Decizia vine după ce numărul de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus a crescut vertiginos.

OANA PASCARU, reporter

"Criza economică generată de pandemia de coronavirus i-a adus pe patronii din industria HoReCa pe culmile disperării. Restaurantele se închid din nou, la mai bine de o lună după ce au fost redeschise. Din cauza pandemiei, profiturile în Horeca au scăzut deja cu 70%."

Patronii din domeniul hoteluri, restaurante și cafenele încearcă să găsească soluții pentru a rămâne pe linia de plutire.

CRISTINA COJUCAR, manager PR

"Restaurantele trec printr-o periodă destul de dificilă în acest moment și anume fapul că restaurantele în interior se închid. Terasele rămân încă deschise ceea ce eu recomand clienților din zona de HoReCa să se bazeze în perioada următoare pe comenzile online, pe zona de home delivery, pe schimbarea și înnoirea platformelor online, site-urilor, magazinelor online pentru că din ce în ce mai mulți comandă acasă."

"Într-adevăr, sunt în toate domeniile probleme, dar dacă încercăm să susținem industria, hotelieră așa cum putem, restaurantele așa cum putem și toți ne vom ține de mână, așa cum putem, vom răzbate cu bine și vom învinge acest virus."

Românii au păreri împărțite, în ceea ce privește restricțiile impuse de autorități.

"Mi se pare destul de ok faptul că se închid restaurantele. S-a zis și la televizor că sunt multe cazuri de infectări și mi se pare mai ok."

"Ce părere aveți despre situația economică în care ne aflăm în momentul de față? Una foarte proastă. Știe toată lumea. Nu văd de ce trebuie închise restaurantele când sunt atâtea alte instituții deschise. La metrou foarte aglomerat de exemplu, nu știu." 

"Fiecare restricție este luată pentru a încerca să limiteze virusul să se propage și cred că este un mod destul de bun. La un moment dat o să se redreseze, ar trebui!"

Se închid și cinematografele, teatrele și sălile de spectacol. Prefectul Capitalei a anunțat că, în situația în care se va ajunge la incidența de trei cazuri la 1000 de locuitori, vor fi aplicate noi restricții.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Guvernul a adoptat noi măsuri de relaxare ( 31 August 2020 )

  Guvernul României a adoptat hotărârea prin care sunt stabilite condițiile în care vor fi deschise restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele, de la 1 septembrie. Cluburile și barurile rămân închise.

 • Se redeschid restaurantele ( 28 August 2020 )

  Restaurantele și cafenelele se redeschid, din 1 septembrie! Măsura se aplică în județele unde incidența cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori.

 • Patronii restaurantelor cer redeschiderea unităților ( 8 Iunie 2020 )

  Patronii restaurantelor cer redeschiderea unităților din 15 iunie, odată cu faza a II-a de relaxare! Antreprenorii din domeniu au înaintat o scrisoare deschisă către Guvern, prin care cer să fie permis accesul...

 • Nereguli grave, în unitățile de cazare și restaurantele de pe litoral ( 22 Iulie 2019 )

  Amenzi de peste 700.000 de lei, aplicate de comisarii Protecției Consumatorului, în urma neregulilor grave descoperite în unitățile de cazare și localurile de pe litoral! Aceștia au găsit, printre altele, altele, căzi cu mucegai...

 • Unul dintre părinți ar putea sta cu copilul acasă, atunci când sunt închise școlile ( 16 Martie 2019 )

  Proiect pentru părinți! Potrivit unei inițiative legislative PSD-ALDE, unul dintre părinți beneficiază de zile libere, pentru a sta acasă cu copilul, atunci când școala este închisă temporar în urma deciziei autorităților. autorități....

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2